Ημερομηνία Δημοσίευσης 15/11/2017  09:40
 
 

Νέα Πέραμος: Ανέβηκαν σε φορτηγά για να σωθούν από τα νερά

Νέα Πέραμος Ανέβηκαν σε φορτηγά για να σωθούν από τα νερά
Νέα Πέραμος Ανέβηκαν σε φορτηγά για να σωθούν από τα νερά
Α

πό τις Αρχές παρακαλούνται όσοι οδηγοί έχουν την δυνατότητα να μην μετακινηθούν προς την περιοχή για την διευκόλυνση τους και την διευκόλυνση του έργου της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.
Λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο 39 χλμ., στη Νέα Πέραμο. Προβλήματα επίσης παρουσιάζονται και στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την δεξιά και την μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ από το 33 χλμ., μέχρι το 34 χλμ., διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.
Πρόσθετα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 2 χλμ., στης Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας-Θηβών στην Αγία Σωτήρα της Μάνδρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
 
«Κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουν προκληθεί. Οι κλήσεις για παροχή βοήθειας έχουν ξεπεράσει τις 160, ενώ αυτή την ώρα επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα» τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Σταυρούλα Μαλλίρη.
«Ευτυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κίνδυνος για ανθρώπους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται αυτή την χώρα στην περιοχή της Μάνδρας» υπογράμμισε ακόμη η Στ. Μαλλίρη.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν άτομα που έχουν παγιδευτεί στα σπίτια τους. Χαρακτηριστικό είναι πως κάποιοι οδηγοί φορτηγών ανέβηκαν πάνω στα οχήματα τους για να προστατευτούν.
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού εδώ