Ημερομηνία Δημοσίευσης 14/11/2017  14:40
 
 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αδ. Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να ζητά να μετατραπεί η Ελλάδα σε φορολογικό παράδεισο

ΣΥΡΙΖΑ Ο Αδ Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να ζητά να μετατραπεί η Ελλάδα σε φορολογικό παράδεισο
ΣΥΡΙΖΑ Ο Αδ Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να ζητά να μετατραπεί η Ελλάδα σε φορολογικό παράδεισο
Ό

πως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, "στη συνέντευξη που παραχώρησε στο "Πρακτορείο fm", ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν είχε κανένα πρόβλημα να καταφύγει σε ένα ασύλληπτο κράμα ψεμάτων, προκειμένου να κουκουλώσει τις πρακτικές αυτές" και "ισχυρίστηκε πως οι Έλληνες πολίτες που εμπλέκονται στις αποκαλύψεις των Paradise Papers είναι θύματα της υπερφορολόγησης της παρούσας κυβέρνησης γι' αυτό και έχουν το ηθικό δικαίωμα να παρκάρουν τα χρήματά τους σε φορολογικούς παραδείσους!".
Κατόπιν αυτών, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως "είναι πλέον σαφές πως η ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη λειτουργεί ως ένα λόμπυ, το οποίο έχει μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο ακραίων αιτημάτων μίας περίκλειστης κάστας διαπλεκόμενων συμφερόντων, οικονομικών και πολιτικών".
Εν είδει υστερόγραφου, σε σκωπτικό ύφος, το κυβερνών κόμμα σχολιάζει ότι "μετά από τα παραπάνω, το μόνο πράγμα που αναμένουμε είναι να καταθέσει αίτημα ο Άδ. Γεωργιάδης για μετονομασία δρόμου για τα Paradise Papers, όπως είχε ζητήσει και για τον Σταύρο Παπασταύρου για τα Panama Papers, αντίστοιχα".
"Αναμένουμε να καταθέσει αίτημα ο Άδ. Γεωργιάδης για μετονομασία δρόμου για τα Paradise Papers..." σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ στο "Πρακτορείο fm".