Ημερομηνία Δημοσίευσης 13/01/2018  20:13
 
 

Δείτε την Jessica Alba να θηλάζει τον γιο της!

Δείτε την Jessica Alba να θηλάζει τον γιο της
Δείτε την Jessica Alba να θηλάζει τον γιο της
Π

ριν λίγες μέρες, η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι.

Και είναι μία full time μανούλα, που με τις δύο μεγαλύτερες κόρες της και το νεογέννητο γιο της. Και αυτός ήταν ο λόγος, που η Jessica Alba δεν παραβρέθηκε στην πρόσφατη απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Μάλιστα, φέτος, είχε μία ιδιαιτερότητα η απονομή, που ήταν αφιερωμένη στις γυναίκες και στην παντός είδους κακοποίηση, καταπίεση και αδικία, που δέχονται σε όλους τους κλάδους, σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας.
Η πρωτοβουλία διάσημων γυναικών του Χόλιγουντ, «Time’s Up» έχει βρει παντού υποστηρικτές, ενώ τη βραδιά της απονομής οι κυρίες ήταν ντυμένες στα μαύρα, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι άνδρες που παραβρέθηκαν στις Χρυσές Σφαίρες. Στο ίδιο κλίμα, όμως, ήταν και πολλές γυναίκες στα social media, οι οποίες όσο διήρκησαν οι Σφαίρες, φορούσαν μαύρα ρούχα, ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες και φωνάζοντας κι εκείνες με τη σειρά τους πως… «Time’s Up».
Και το ίδιο έπραξε και η Jessica Alba. Η γλυκιά ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφία την ώρα που θηλάζει το νεογέννητο γιο της, φορώντας μαύρη μπλούζα και δίνοντας και εκείνη το σύνθημα, ότι ο… χρόνος τελείωσε! Τα likes και τα αποθεωτικά σχόλια για την πρωτοβουλία της, «έπεσαν» βροχή, ενώ πολλοί followers της εξέλαβαν και ως συμβολισμό το να ανεβάσει φωτογραφία την ώρα που θήλαζε. Και αυτό τους έκανε να συγκινηθούν περισσότερο.