Ημερομηνία Δημοσίευσης 14/11/2017  19:03
 
 

Φαίη ΣκορδάΘα εμφανιστεί ως καλεσμένη στο «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα»; Η απάντησή της on camera!

Φαίη ΣκορδάΘα εμφανιστεί ως καλεσμένη στο «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα» Η απάντησή της on camera
Φαίη ΣκορδάΘα εμφανιστεί ως καλεσμένη στο «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα» Η απάντησή της on camera
Γ

ια την κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και την πιθανότητα να τη δούμε ως καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του πρώην συζύγου της μίλησε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά. Καλεσμένη στην θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Ψέμα στο ψέμα», η διάσημη παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν της αρέσει καθόλου να της λένε ψέμματα, ενώ χαρακτηριστικά σχολίασε πως η αλήθεια είναι αυτή που δεν πληγώνει.
 
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την πολυσυζητημένη κόντρα μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου και στα σχόλια εκείνα που θέλουν να είναι στημένη. «Γνωρίζω μόνο ό,τι αγούγεται. Δεν νομίζω όμως ότι είναι στημένη. Νομίζω ότι και εδώ το ένα έφερε το άλλο» κατέληξε χιουμοριστικά.
 
Η ίδια απάντησε και στο ενδεχόμενο να την δούμε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Late Night» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας αναφέροντας πως δεν το έχουν συζητήσει. «Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση, αλλά νομίζω πως όχι. Δεν θέλω να πάω ως καλεσμένη, ούτε ο Γιώργος να έρθει στην δική μου εκπομπή» σχολίασε χαρακτηριστικά.