Ημερομηνία Δημοσίευσης 15/11/2017  08:03
 
 

Γιώργος Παπαδάκης Η εξομολόγηση για τη σχέση με την αδερφή του, τα δύσκολα χρόνια & το πρόσωπο που θα ήθελε να είναι ο τηλεοπτικός του διάδοχος

Γιώργος Παπαδάκης
Η εξομολόγηση για τη σχέση με την αδερφή του τα δύσκολα χρόνια  το πρόσωπο που θα ήθελε να είναι ο τηλεοπτικός του διάδοχος
Γιώργος Παπαδάκης
Η εξομολόγηση για τη σχέση με την αδερφή του τα δύσκολα χρόνια  το πρόσωπο που θα ήθελε να είναι ο τηλεοπτικός του διάδοχος
Κ

αλεσμένος της εκπομπής «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Παπαδάκης σε μια από τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ποτέ. Ο διάσημος παρουσιαστής έκανε επεισοδιακή είσοδο στο πλατό της εκπομπής, ενώ η χειρονομία του αναμένεται να συζητηθεί.
 

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, παραδέχθηκε ότι από μικρός ήταν ψώνιο, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνηση του όταν μίλησε για την αδερφή του με σύνδρομο Down.
 

 
Επίσης, σχολίασε πως δεν του την έχουν «πέσει» γυναίκες προκειμένου να τις βοηθήσει επαγγελματικά, γιατί όπως εξήγησε και ο ίδιος δεν έχει «ανάψει το πράσινο φως. Έχω την εντύπωση πως αυτό συμβαίνει όταν και οι δυο πλευρές δώσουν το δικαίωμα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
 

Ο ίδιος απάντησε και στο πως θα αντιδρούσε αν τυχόν κάποιο από τα παιδιά του, του αποκάλυπτε πως είναι ομοφυλόφιλο εμφανίζοντας του τον συντροφό του; «Μετά το πρώτο σοκ που δεν θα το δείξω, θα το αποδεχτώ» τόνισε.
 

 
Ποιον όμως θεωρεί ο ίδιος πως θα είναι ο καλύτερος διάδοχος του μετά το τέλος της καριέρας του; Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε χιουμοριστικά πως για να μην καταριφθεί το ρεκόρ θα κάτσει στην τηλεόραση άλλα δέκα χρόνια, ενώ σχολίασε πως δεν θέλει να ορίσει ο ίδιος τον άνθρωπο που θα τον διαδεχτεί.