Ημερομηνία Δημοσίευσης 12/10/2017  13:39
 
 

Το λάδι που απομακρύνει τον κίνδυνο καρκίνου

Το λάδι που απομακρύνει τον κίνδυνο καρκίνου
Το λάδι που απομακρύνει τον κίνδυνο καρκίνου
Σ

ύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Αϊόβα, το λάδι από σόγια ενισχύει σημαντικά την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών.
 
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το λάδι βοήθησε την απορρόφηση τεσσάρων καροτενοειδών (άλφα και βήτα καροτένιο, λουτεΐνη και λυκοπένιο), δύο μορφών της βιταμίνης Ε, της βιταμίνης Κ και της βιταμίνης Α, η οποία παράγεται στο έντερο από το άλφα και το βήτα καροτένιο.
 
Η καλή απορρόφηση των συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών έχει συνδεθεί με πολλά οφέλη για την υγεία, από την πρόληψη του καρκίνου έως τη διατήρηση καλής όρασης.

Το λάδι που απομακρύνει τον κίνδυνο καρκίνου

Το λάδι που απομακρύνει τον κίνδυνο καρκίνου

Το λάδι που απομακρύνει τον κίνδυνο καρκίνου

Το λάδι που απομακρύνει τον κίνδυνο καρκίνου

Το λάδι που απομακρύνει τον κίνδυνο καρκίνου