Ημερομηνία Δημοσίευσης 23/08/2019  20:16
 
 

Αδιανόητο ξέσπασμα: Ο Στραματσόνι έπαθε... Μαλεζάνι!

Αδιανόητο ξέσπασμα Ο Στραματσόνι έπαθε Μαλεζάνι
Αδιανόητο ξέσπασμα Ο Στραματσόνι έπαθε Μαλεζάνι
Α

πίστευτα πράγματα από τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος μετά την ήττα της Εστγκλάλ στο Ιράν με 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Μασίν Σάζι, επιτέθηκε σε όλους στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα.
Συγκεκριμένα, ο Στραματσόνι έκανε λόγο σε έντονο ύφος για τα όσα κάνουν οι άνθρωποι της διοίκησης μιλώντας για σαμποτάζ, ενώ από τα «πυρά» του δεν γλίτωσε ο διαιτητής.
Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν η καρέκλα που πέταξε κατά την αποχώρηση του μπροστά στα έκπληκτα μάτια του μεταφραστή του, αλλά και των δημοσιογράφων. 
«Δεν γνωρίζω αν η απόφαση πάρθηκε από τον σύλλογο ή την Ομοσπονδία. Αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεί έλλειψη σεβασμού προς έναν ξένο προπονητή στο Ιράν. Για εμένα είναι δύο μήνες γεμάτοι προβλήματα.
Δεν θα τα παρατήσω. Όμως, αυτό που συνέβη σήμερα είναι έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου και προς τον επαγγελματισμό μου. Αν έρθει ένας προπονητής στην Ιταλία και του κόψουν τον μεταγραφή από την πρώτη αγωνιστική, τι θα είναι; Σαμποτάζ; Τι είναι αυτό; Όμως, δεν θα τα παρατήσω. Θα μείνω εδώ και θα παλέψω. Ξέρετε για ποιους;
Για τους φιλάθλους. Επειδή οι φίλαθλοι είναι πάρα πολύ καλοί στην Esteghlal. Φανταστικοί φίλαθλοι. Τέλος. Συγχαρητήρια στην Machine Sazi. Αυτά"» ήταν ορισμένα από αυτά που είπε.