Ημερομηνία Δημοσίευσης 24/01/2020  20:16
 
 

All Star Game: Ολοκληρώνεται η ψηφοφορία για τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ

All Star Game Ολοκληρώνεται η ψηφοφορία για τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ
All Star Game Ολοκληρώνεται η ψηφοφορία για τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ
Η

ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ
«Για λίγες ακόμη ώρες θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν οι φίλαθλοι τους αγαπημένους τους παίκτες για το EKO All Star Game, που επιστρέφει ύστερα από 10 χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης και στο κλειστό «Δύο Αοράκια», το διήμερο 8 και 9 Φεβρουαρίου 2020 με αρκετές καινοτομίες προκειμένου να προσφέρει ακόμη περισσότερο και πιο εντυπωσιακό θέαμα στους φίλους του μπάσκετ!
Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24/1 και οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίσουν τους Έλληνες και Ξένους αθλητές που επιθυμούν να αγωνίζονται στην 24η «Γιορτή» του Πρωταθλήματος μέσω του www.esake.gr/Allstar και των social media του ΕΣΑΚΕ.Κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα να ψηφίσει μια φορά την ημέρα 5 Έλληνες και 5 Ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες της EKO Basket League και δύο προπονητές.
Από την ψηφοφορία του κοινού θα αναδειχθούν οι επτά από τους δώδεκα παίκτες των δύο αντιπάλων ομάδων και οι τέσσερις προπονητές που θα καθοδηγήσουν τις ομάδες. 
Οι υπόλοιποι πέντε παίκτες για κάθε ομάδα θα επιλεγούν από την ψηφοφορία των 14 προπονητών της EKO Basket League.
Οι ομάδες του 24ου EKO All Star Game, δεν θα χωριστούν σε Έλληνες και Ξένους, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
Οι δύο πρώτοι παίκτες της ψηφοφορίας του κοινού, θα διαλέξουν σε ειδική εκδήλωση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τις ομάδες, στις οποίες θα είναι αρχηγοί. 
Οι δύο αρχηγοί θα επιλέξουν ανάμεσα στους υπόλοιπους 22 Έλληνες και Ξένους αθλητές, που θα προκύψουν από την ψηφοφορία του κοινού και των προπονητών της EKO Basket League, χωρίς περιορισμό προέλευσης! 
Έτσι κάθε ομάδα θα έχει στο ρόστερ της Έλληνες και Ξένους αθλητές, που θα έχουν επιλεγεί από τον αρχηγό της! Σκοπός της αλλαγής είναι οι ομάδες και οι αθλητές να έχουν έξτρα κίνητρο για να προσφέρουν ακόμη περισσότερο θέαμα στον κεντρικό αγώνα του EKO All Star Game!
Οι φίλες και οι φίλοι που θα πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, εκτός από την δυνατότητα να διαμορφώσουν τις All Star ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση με δώρα: