Ημερομηνία Δημοσίευσης 19/06/2019  18:16
 
 

Ατρόμητος: Η ελευθέρας το τελευταίο... εμπόδιο για Βέλλιο!

Ατρόμητος Η ελευθέρας το τελευταίο εμπόδιο για Βέλλιο
Ατρόμητος Η ελευθέρας το τελευταίο εμπόδιο για Βέλλιο
Ο

Γιώργος Σπανός, στο πλαίσιο της παρουσίας του Γιάννη Αναστασίου το μεσημέρι της Τετάρτης, τόνισε πως ο Ατρόμητος μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως ανακοινώσει ακόμα μια μεταγραφή εκτός αυτής του Χαρίση. Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών ίσως εννοούσε τον Απόστολο Βέλλιο!
Ο διεθνής επιθετικός, είναι ο ποδοσφαιριστής που φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί για την κορυφή της επίθεσης του «αστεριού». Μάλιστα και ο Γιάννης Αναστασίου τον... φωτογράφισε στην παρουσίασή του, λέγοντας πως ο επιθετικός που αναζητείται θέλει να μπορεί να παίξει με την μπάλα στα πόδια και να βοηθάει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι.
Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Απόστολος Βέλλιος! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι οποίες προκύπτουν κι από την Αγγλία, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται αρκετά κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα και στο να φορέσει την φανέλα του Ατρόμητου. Μάλιστα, το τελευταίο... εμπόδιο που φαίνεται να υπάρχει είναι το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ. Τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και οι Άγγλοι θέλουν να χωρίσουν τους δρόμους τους και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει λύση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει του χρόνου.Αν τελικά αυτό συμβεί, τότε οι Περιστεριώτες θα κινήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να προχωρήσουν την περίπτωση του διεθνή επιθετικού.