Ημερομηνία Δημοσίευσης 15/05/2019  21:16
 
 

Football League: Επικυρώθηκε μερικώς η βαθμολογία

Football League Επικυρώθηκε μερικώς η βαθμολογία
Football League Επικυρώθηκε μερικώς η βαθμολογία
Έ

τσι, ο Βόλος ΝΠΣ κατέκτησε την πρώτη θέση στη βαθμολογία και την απευθείας άνοδο στη Super League 1, ενώ ο δεύτερος Πλατανιάς θα δώσει αγώνες μπαράζ με τον ΟΦΗ για τον προβιβασμό στα «μεγάλα σαλόνια». Επίσης, το Δ.Σ. της διοργανώτριας πρότεινε ομόφωνα στη σημερινή συνεδρίαση, εφόσον η ΕΠΟ αποφασίσει να μετέχουν 14 αντί για 12 ομάδες στη Super League 2, να μετάσχουν στη νέα διοργάνωση ο 11ος και ο 12ος της Football League, ενώ ο 13ος και ο 14ος της κατάταξης να λάβουν μέρος στη νέα Football League.
Στο μεταξύ, λίγη ώρα πριν από τη μερική επικύρωση της βαθμολογίας η ΠΑΕ Κέρκυρα τιμωρήθηκε με αφαίρεση δύο βαθμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές, ποινή που είναι εφέσιμη. Επίσης, η ΠΑΕ Σπάρτη τιμωρήθηκε για τη μη διεξαγωγή των αναμετρήσεων με Απόλλωνα Πόντου και Αιγινιακό με αφαίρεση συνολικά έξι βαθμών και πρόστιμο 16.000 ευρώ.
Η πρόταση του Δ.Σ. της Football League για την κάλυψη των... κενών στη Super League 2 από ομάδες της Football League έχει ως εξής:
«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE στη συνεδρίαση του της Τετάρτης 15/5/2019, ομόφωνα προτείνει:
Σε περίπτωση που η ΕΠΟ, μετά τις δηλώσεις του Υφυπουργού κ. Βασιλειάδη, αναπροσαρμόσει τον αριθμό των ομάδων που θα μετέχουν στη SUPER LEAGUE 2 από 12 σε 14, θεωρούμε δίκαιο και εύλογο ο αριθμός των συμμετεχουσών ομάδων να συμπληρωθεί από τις ομάδες της FOOTBALL LEAGUE που κατέλαβαν την 11η και 12η θέση και στη νεοσυσταθείσα FOOTBALL LEAGUE τη νέα αγωνιστική περίοδο να μετάσχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 13η και 14η θέση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, μετά την οριστική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα». 
Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram.