Ημερομηνία Δημοσίευσης 29/06/2020  23:26
 
 

Γρηγορίου: «Δεν ήρθαμε καθόλου στο γήπεδο»

Γρηγορίου «Δεν ήρθαμε καθόλου στο γήπεδο»
Γρηγορίου «Δεν ήρθαμε καθόλου στο γήπεδο»
Δ

εν κατέβηκε στο Περιστέρι η ΑΕΛ όπως ανέφερε ο Μιχάλης Γρηγορίου που παράδεχθηκε την ανωτερότητα του Ατρόμητου αλλά παράλληλα έστειλε και μήνυμα στους παίκτες του.
Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ:
Για το σημερινό παιχνίδι στο Περιστέρι: «Θεωρώ ότι για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, δεν ήρθαμε καθόλου στο γήπεδο! Από το πρώτο λεπτό ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση, είχε ευκαιρίες, οπότε για εμένα το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Εκτός από αυτό, το ανησυχητικό είναι ότι ακόμα κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε μια κατάσταση, που λογικά μου δείχνει ότι λόγω του ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αρκετά παιδιά έχουν ήδη το μυαλό τους στις διακοπές, αλλά δεν είναι έτσι».
Για το αν είναι δύσκολο να βρει κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του: «Το να διατηρήσεις το κίνητρο, ούτως ή άλλως θεωρώ πως είναι δεδομένο. Παίζεις ποδόσφαιρο, παίζεις αγώνα, είσαι επαγγελματίας και η εικόνα αυτή δεν αρμόζει στην προσπάθεια που έχει γίνει φέτος και πολύ περισσότερο στη φανέλα και στην ιστορία αυτής της ομάδας που εκπροσωπούμε. Πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα, να ξαναπροσπαθήσουμε, είχαμε ανάλογη εικόνα και στο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να τελειώσουμε την διαδικασία των πλέι άουτ με καλύτερες εμφανίσεις, με μεγαλύτερη αγωνιστικότητα, κάτι διαφορετικό εν πάση περιπτώσει από αυτό που απόψε δείξαμε».