Ημερομηνία Δημοσίευσης 25/03/2020  19:26
 
 

Κορονοϊός-Ρολ: «Θα ήταν καταστροφή αν παίζαμε με τον Ολυμπιακό»

Κορονοϊός-Ρολ «Θα ήταν καταστροφή αν παίζαμε με τον Ολυμπιακό»
Κορονοϊός-Ρολ «Θα ήταν καταστροφή αν παίζαμε με τον Ολυμπιακό»
Σ

τις ΗΠΑ μίλησε ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, Μάικλ Ρολ,  αναφορικά με τις εξελίξεις που έχει φέρει ο κορονοϊός στον αθλητισμό. Ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο βιώνει τη δύσκολη  κατάσταση της Βόρειας Ιταλίας ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Euroleague είχε πάρει μια καταστροφική απόφαση για τη διεξαγωγή  του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ευτυχώς αναβλήθηκε.
«Παίξαμε εντός έδρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης κεκλεισμένων των θυρών. Μετά ταξιδέψαμε στη Βαλένθια για ένα άλλο παιχνίδι δίχως κόσμο. Ακολουθούσε εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά δύο μέρες πριν από τη διεξαγωγή του, η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε τις πτήσεις προς την Ιταλία. Προέκυψε το ενδεχόμενο να παίξουμε αλλού (Βερολίνο), αλλά δεν υπήρχε πρόθεση να φύγουμε από τη χώρα και πιθανότατα δεν θα μας άφηναν κιόλας να πετάξουμε. Επίσης, αν ένας βρισκόταν θετικός στον κορονοϊό, θα έπρεπε όλοι να μπούμε σε καραντίνα, μακριά από τις οικογένειές τους για δεκατέσσερις μέρες», είπε ο Μάικλ Ρολ και πρόσθεσε:
«Ήταν καταστροφικό να γίνει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή, κι εμείς θα έπρεπε να ταξιδέψουμε αυθημερόν και να φύγουμε άμεσα από τη χώρα. Ο Ολυμπιακός έμαθε για την αναβολή του αγώνα, ενώ βρισκόταν ήδη στη Γερμανία. Μετά απ' όσα έγιναν στο ΝΒΑ, η EuroLeague υποχρεώθηκε να κάνει το ίδιο».
Όσο για το ΝΒΑ, σχολίασε: «Πιστεύω πως ο Άνταμ Σίλβερ έκανε σπουδαία δουλειά. Ήταν προνοητικός και κοίταξε μπροστά, από πολλές απόψεις, για το ΝΒΑ. Έκανε τα πάντα πολύ γρήγορα. Στην Ευρώπη, από την άλλη, όλα αυτά πήραν πολύ καιρό».