Ημερομηνία Δημοσίευσης 25/01/2020  15:26
 
 

OnsportsFM: Ο Κριστόφ Βαζέχα για όλους και για όλα!

OnsportsFM Ο Κριστόφ Βαζέχα για όλους και για όλα
OnsportsFM Ο Κριστόφ Βαζέχα για όλους και για όλα
Ρ

αντεβού με τους φιλάθλους στον «αέρα» των ερτζιανών της Αθήνας έχει και αυτό το Σάββατο (25/1) η παρέα του Onsports, που μετά τις οθόνες των αναγνωστών του, καθιερώνεται και στα ραδιόφωνά τους.
Ο Νίκος Συρίγος πίσω από το μικρόφωνο, ο Ηλίας Λαλιώτης στην αρχισυνταξία και την παραγωγή της εκπομπής και ολόκληρη η συντακτική ομάδα της DPG Digital Media (Τάσος Νικολογιάννης, Δημήτρης Κοντός, Λευτέρης Μπακολιάς, Γιάννης Κουβόπουλος, Γιάννης Πάλλας, Χρήστος Γιαννούλης, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γιώργος Φώσκολος, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου, Σοφία Λυσιόβα, Γεράσιμος Λυμπέρης και Γωγώ Φούντα) σας υπόσχονται ένα ακόμα πλούσιο και ενημερωτικό μαγκαζίνο από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 στην εκπομπή OnsportsFM από τη συχνότητα του Alpha 98,9.
Ένα τρίωρο «ταξίδι» στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με ισχυρή άποψη, έγκυρο ρεπορτάζ, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές και κάλυψη της αγωνιστικής δράσης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μαζί μας αυτό το Σάββατο ο τεράστιος «κανονιέρης» του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος θα μιλήσει για τους «πράσινους», αλλά θα αναλύσει και το τελευταίο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα, Καρλίτος, ο οποίος αγωνιζόταν για δύο χρόνια στην Πολωνία.
Η νέα αθλητική παρέα του Alpha 989 είναι εδώ και… ανοίγει τα φτερά της! «Πετάξτε» μαζί τους…