Ημερομηνία Δημοσίευσης 16/01/2020  17:56
 
 

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Προκαλεί γέλιο η άγνοια του Ολυμπιακού»!

ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Προκαλεί γέλιο η άγνοια του Ολυμπιακού»
ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Προκαλεί γέλιο η άγνοια του Ολυμπιακού»
Τ

η δική της θέση στους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού περί σχέσέων του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη Στους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά την σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης απάντησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.
Αφού αρχικά διέρρευσε πως κατέρρευσαν τα «ερυθρόλευκα» επιχειρήματα κατά του Ιβάν Σαββίδη στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε με αιχμηρή θέση.
«Γέλιο προκάλεσε στον ΠΑΟΚ, η άγνοια των ανθρώπων στον ΟΣΦΠ για ένα βασικό θέμα, όπως η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- τρομάρα τους- και ότι ανήκει στην Κυριακή Σαββίδου και τους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που φυσικά είναι γνωστό τοις πάσι. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο διοικητικός της ηγέτης και ο πατριάρχης της ασπρόμαυρης οικογένειας, πέραν της δικής του, όσο κι αν θέλουν τα ερυθρόλευκα παπαγαλάκια να παρουσιάσουν τα δικά τους παραμύθια.
Μόνο που αυτά πλέον αποδείχτηκαν περίτρανα ότι δεν έχουν δράκο. Σήμερα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα», έλεγαν από τον ΠΑΟΚ.