Ημερομηνία Δημοσίευσης 14/01/2020  21:36
 
 

Παναθηναϊκός: Δικός του και ο Νάγκι!

Παναθηναϊκός Δικός του και ο Νάγκι
Παναθηναϊκός Δικός του και ο Νάγκι
Τ

η δεύτερη μεταγραφή του στη διάρκεια της περιόδου του Ιανουαρίου ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Η «πράσινη» ΠΑΕ το βράδυ της Τρίτης (14/01) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντομινίκ Νάγκι, με τη μορφή δανεισμού από τη Λέγκια ως το τέλος της σεζόν. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του υποστήριξε πως γνωρίζει την ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου, τόνισε πως μίλησε με τον Νούνες τον οποίο γνώριζε από το πολωνικό πρωτάθλημα και ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει το «τριφύλλι».
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας, του Ούγγρου μεσοεπιθετικού Ντομινίκ Νάγκι. Ο δανεισμός του έχει εξάμηνη διάρκεια.
Ο Νάγκι γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1995 στη Μπόλι της Ουγγαρίας. Έκανε εκεί τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα προτού πάει στην Πεκς, ομάδα πρώτης κατηγορίας. Μετά από ενάμισι χρόνο δόθηκε δανεικός στην Κοζαρμισλένι. Στα 19 του τον απέκτησε η Φερεντσβάρος και ένα χρόνο αργότερα ήταν ήδη βασικός και στέλεχος της εθνικής Ουγγαρίας! Τον Ιανουάριο του 2017 η Λέγκια Βαρσοβίας τον απέκτησε και ο Νάγκι άμεσα έδειξε τις ικανότητές του. Ένα χρόνο αργότερα δόθηκε δανεικός στην πρώην ομάδα του, προτου επιστρέψει στη Λέγκια για να κάνει την περασμένη σεζόν μια πολύ «γεμάτη» περίοδο.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, ο Νάγκι δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι για μένα μια καλή ευκαιρία να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα διαφορετικού στυλ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ιστορία και γνωστός σε όλους. Για εμάς τους Ούγγρους ακόμα περισσότερο γιατί ήταν προπονητής της ομάδας ο Φέρεντς Πούσκας. Προτού έρθω μίλησα με τον Νούνες, τον οποίο γνώριζα από την κοινή μας παρουσία στην Πολωνία, αλλά ρώτησα και ορισμένους Ούγγρους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Ελλάδα. Όλοι μου είπαν μόνο καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό. Ήρθα εδώ να δουλέψω, να βελτιωθώ, να βοηθήσω. Μου αρέσει να πηγαίνω στο ένας εναντίον ενός, να ντριμπλάρω και να εκμεταλλεύομαι την ταχύτητά μου».