Ημερομηνία Δημοσίευσης 18/11/2019  04:16
 
 

Σε «μυστικό» ιατρικό τσεκ απ υπεβλήθη ο Ντόναλντ Τραμπ

Σε «μυστικό» ιατρικό τσεκ απ υπεβλήθη ο Ντόναλντ Τραμπ
Σε «μυστικό» ιατρικό τσεκ απ υπεβλήθη ο Ντόναλντ Τραμπ
Α

υτό που έκανε εντύπωση και άρχισαν να ψάχνουν μόλις το έμαθαν, είναι το ότι ο ιατρικός έλεγχος δεν αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του όπως γινόταν πάντα ως τώρα.
Ρωτήθηκε λοιπόν για το θέμα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκρίσαμ και απάντησε ότι ο πρόεδρος έχει μπροστά του «ένα πολύ απαιτητικό 2020» και βρήκε την ευκαιρία σε ένα κενό Σαββατοκύριακο να κάνει τις εξετάσεις.
στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​
Και ενώ έγινε γνωστό ότι το τσεκ απ του 73χρονου Τραμπ κράτησε 2 ώρες, η Γκρίσαμ, είπε ακόμα θέλοντας να καθησυχάσει την αγωνία, ή την περιέργεια, ότι: «Ο πρόεδρος παραμένει υγιής και γεμάτος ενέργεια, χωρίς να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, όπως φάνηκε και από τις επανειλημμένες, ενθουσιώδεις εμφανίσεις του μπροστά σε χιλιάδες Αμερικανούς».Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι στον προηγούμενο έλεγχο που υποβλήθηκε και ήταν φέτος το Φεβρουάριο, προέκυψε ότι Τραμπ είχε πάρει κιλά στο διάστημα της παραμονής του στο Λευκό Οίκο. Το βάρος του ήταν 110 κιλά και ύψος 1,90μ. και είχε ξεπεράσει το όριο της παχυσαρκίας με το δείκτη μάζας σώματος να βρίσκεται στο 30,4.