Ημερομηνία Δημοσίευσης 14/01/2020  21:26
 
 

Σιμάνσκι: «Μεγάλο κλαμπ η ΑΕΚ, θα μου δώσει την ευκαιρία να βρεθώ στο Euro»

Σιμάνσκι «Μεγάλο κλαμπ η ΑΕΚ θα μου δώσει την ευκαιρία να βρεθώ στο Euro»
Σιμάνσκι «Μεγάλο κλαμπ η ΑΕΚ θα μου δώσει την ευκαιρία να βρεθώ στο Euro»
Ο

Πολωνός μέσος που ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του AEK TV όπου αποθέωσε τους κιτρινόμαυρους ευελπιστώντας πως μέσω της Ένωσης θα του δοθεί η ευκαιρία να κληθεί στην Εθνική Πολωνίας στα τελικά του Euro 2020.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμάνσκι στην κάμερα του AEK TV:
-Ποιά είναι τα συναισθήματά σου έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής σου στην ΑΕΚ;«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και είναι ένα βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή και τους ανθρώπους του κλαμπ για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Θέλω να δείξω τις ικανότητες μου και να δείξω την ποιότητά μου μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω στην ομάδα και να την βοηθήσω για την επίτευξη των στόχων της».
-Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα;
«Γνωρίζω πολλά για την ΑΕΚ. Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια της. Παρακολούθησα και το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».
-Ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι που θέλεις να πετύχεις φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ;
«Θέλω να πετύχω πράγματα με την ΑΕΚ φέτος και ως μέσος θέλω να δείξω στον κόσμο και στο κλαμπ ότι είμαι ένας καλός παίχτης. Πιστεύω ότι το κλαμπ θα μου δώσει την ευκαιρία να επιστρέψω στην Εθνική στο Euro 2020».