Ημερομηνία Δημοσίευσης 15/04/2019  16:16
 
 

Το υπέροχο Σαββατοκύριακο του ΟΦΗ!

Το υπέροχο Σαββατοκύριακο του ΟΦΗ
Το υπέροχο Σαββατοκύριακο του ΟΦΗ
Η

ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ πανηγύρισε τον «παρθενικό» της προβιβασμό στην Volley League. Η ομάδα ποδοσφαίρου επικράτησε του Παναθηναϊκού (1-3) και το ΟΑΚΑ έγινε η πρώτη έδρα που καταφέρνει να «αλώσει» στη φετινή σεζόν!

ΟΦΗ: Οι απονομές και οι πανηγυρισμοί! (vids)

Την ίδια ώρα η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κρήτης, ενώ, η ανδρική ομάδα μπάσκετ βρίσκεται «αγκαλιά» με την άνοδο στη Β' Εθνική.
Ένας οπαδός του ΟΦΗ έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται χαρούμενος κατά το Σάββατο και την Κυριακή και οι Ομιλίτες υπογράμμισαν τις όμορφες στιγμές που έζησε ο σύλλογος με ποστ στο Instagram!

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

Πέρασε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για την οικογένεια του ΟΦΗ! Η ανδρική ομάδα βόλει προβιβάσθηκε στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της! Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κρήτης! Την ίδια στιγμή, η ανδρική ομάδα μπάσκετ βρίσκεται "αγκαλιά" με την άνοδο στη Β' Εθνική! Είμαστε περήφανοι για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας μας! Τα καλύτερα έρχονται... #ofifamily #oficrete #ofifc #ofi #oficretefc
A post shared by OFI Crete F.C. (@oficrete) on Apr 15, 2019 at 2:00am PDT