Ημερομηνία Δημοσίευσης 14/02/2020  11:46
 
 

Toυς χαλάει το μυαλό, όποτε θέλει…

Toυς χαλάει το μυαλό όποτε θέλει…
Toυς χαλάει το μυαλό όποτε θέλει…
Κ

ι αν μέχρι πρότινος τα mind games του ισχυρού άνδρα των «πρασίνων», μεταφράζονταν σε νίκες, τίτλους ακόμη και… υποβιβασμούς στο μπάσκετ, από το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου του 2020, οι Πειραιώτες νιώθουν τις συνέπειες του φαινομένου Γιαννακόπουλος και σε άλλα σπορ. Εν προκειμένω στο βόλεϊ. Εκεί όπου η κυριαρχία τους ήταν δεδομένη…
Η νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο Ρέντη ολοκληρώθηκε με την επίθεση του Στάροβιτς που έγραψε το 10-15 στο τάι μπρέικ. Είχε αρχίσει όμως από το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, όταν ο Πρόεδρος του τριφυλλιού, ενημέρωσε για την πρόθεση του να ηγηθεί της αποστολής. Και προκάλεσε πανικός. Ένα ολόκληρο σύστημα «ενεργοποιήθηκε» ώστε να μην πάει ο Δημήτρης στο «Μελίνα Μερκούρη»!
Από τα στελέχη του Ολυμπιακού μέχρι κρατικούς φορείς… Κόσμος και κοσμάκης. Μαζί… ενεργοποιήθηκαν και οι «επιστήμονες» που ξαφνικά ανακάλυψαν το βόλεϊ για να τα… σπάσουν! Σήμανε συναγερμός… Και εν συνεχεία… ισπανική υποχώρηση! Ξανά! Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έπαιξε με το μυαλό του Ολυμπιακού και των Ολυμπιακών και τους νίκησε… Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά δεν έγιναν καρφώματα αλλά καρφιά!
Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο δεύτερο τελικό και αν θα κατακτήσει τελικά τον τίτλο ο Παναθηναϊκός, όσα έγιναν πριν, στη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του πρώτου ματς είναι η απόδειξη ότι το τριφύλλι είναι εδώ. Σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά, οργανωτικά και κυρίως σε επίπεδο δύναμης και παρέμβασης. Κι όχι δεν είναι μόνο η οικονομική επιφάνεια του Προέδρου του που ξανακάνει τον Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό… Έχουν διοικήσει πολλοί με λεφτά ομάδες και έχουν φάει τα μούτρα τους. Είναι ο τρόπος που διοικεί ο ΔΓ. Αντισυμβατικός αλλά αποτελεσματικός. Και για την ομάδα του και για τους αντιπάλους. Την ομάδα του γιατί μπορεί να κάνει και προσκόπους να μπαίνουν στο ματς σαν κομάντος. Τον αντίπαλο (και δη τον Ολυμπιακό) γιατί μπορεί να τους κάνει το μυαλό «πουρέ» με 1000+1 τρόπους.
Υγ. Όταν υποφέρεις, όταν δεν μπορείς να αναπνεύσεις ως αποτέλεσμα του χουλιγκανισμού που εσύ ο ίδιος εξέθρεψες και χρησιμοποιείς κατά κόρον και κατά το δοκούν, το λες και Θεία Δίκη…
Υγ2. 13/2 Και πώς να χάσεις;
 
Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram