Ημερομηνία Δημοσίευσης 22/05/2020  21:30
 
 

Καιρός: Βελτίωση και κανονικές θερμοκρασίες το Σάββατο

Καιρός Βελτίωση και κανονικές θερμοκρασίες το Σάββατο
Καιρός Βελτίωση και κανονικές θερμοκρασίες το Σάββατο
Τ

ι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό
Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο, κυρίως στα δυτικά
Οι άνεμοι θα φτάνουν στα ανατολικά πελάγη τα 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ
Σχεδόν αίθριος καιρός με  τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά
Σήμερα Σάββατο θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά τις πρωινές και στην Πελοπόννησο το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά  και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 25 με 26 και  στα νησιά του Αιγαίου τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

.ros-inlineA_title::before { content: ""; width: 100%; height: 1px; background: #cfcfcf; display: block; top: 5px; position: relative; }
.ros-inlineA_title { margin: auto; }
.ros-inlineA_title .ad_label { width: 95px; font-family: Roboto Slab; font-size: 10px; font-weight: 400; line-height: 8px;color: #cfcfcf; position: relative; background: #fff; text-align: center; margin: 0 auto 5px; }
ADVERTISING
Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και το μεσημέρι πρόσκαιρα στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες 
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και το μεσημέρι πρόσκαιρα στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 23/5/2007 είχαμε υδροσίφωνα στον Σαρωνικό, στην περιοχή της Αίγινας και το  2010 στη λίμνη Παμβώτιδα.

Καιρός Βελτίωση και κανονικές θερμοκρασίες το Σάββατο

Καιρός Βελτίωση και κανονικές θερμοκρασίες το Σάββατο

Καιρός Βελτίωση και κανονικές θερμοκρασίες το Σάββατο