Ημερομηνία Δημοσίευσης 23/05/2020  07:30
 
 

Ράδιο Αρβύλα: Η απαξίωση της τηλεόρασης και η απάντηση για εκπομπή στην ΕΡΤ

Ράδιο Αρβύλα Η απαξίωση της τηλεόρασης και η απάντηση για εκπομπή στην ΕΡΤ
Ράδιο Αρβύλα Η απαξίωση της τηλεόρασης και η απάντηση για εκπομπή στην ΕΡΤ
Ο

ι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, η επιτυχημένη ομάδα των "Ράδιο Αρβύλα" και της εκπομπής "Βινύλιο", βρέθηκαν καλεσμένοι στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο άλλος" με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.
"Όταν τελειώσει ο πόλεμος, θα τον ειδοποιήσουμε", είπε χαριτολογώντας ο Αντώνης Κανάκης για την απουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος απουσίαζε από τη συνέντευξη εξαιτίας του ότι μένει στο σπίτι και δεν παρευρίσκεται στο στούντιο. Παράλληλα, οι τρεις παρουσιαστές μοιράστηκαν μερικές στιγμές... καραντίνας με το κοινό.

.ros-inlineA_title::before { content: ""; width: 100%; height: 1px; background: #cfcfcf; display: block; top: 5px; position: relative; }
.ros-inlineA_title { margin: auto; }
.ros-inlineA_title .ad_label { width: 95px; font-family: Roboto Slab; font-size: 10px; font-weight: 400; line-height: 8px;color: #cfcfcf; position: relative; background: #fff; text-align: center; margin: 0 auto 5px; }
ADVERTISING
Η δεμένη τηλεοπτική παρέα αναφέρθηκε στην εικόνα της σημερινής τηλεόρασης και στη "στροφή" του κόσμου προς το διαδίκτυο και σε πλατφόρμες σαν το Netflix, ενώ εξήγησαν γιατί μάζευε τόσο κοινό ο Σωτήρης Τσιόδρας το προηγούμενο διάστημα.
Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στην απαξίωση της τηλεόρασης, λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Την απαξίωση του μέσου την έχει κάνει ο κόσμος και το ίδιο το μέσο στον εαυτό του. Ο κόσμος πλέον βλέπει περιεχόμενο πολύ περισσότερο στο διαδίκτυο και σε πλατφόρμες, παρά στην ελεύθερη τηλεόραση. Κι αυτή είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει η τηλεόραση να κατανοήσει γιατί αλλιώς, αργά ή γρήγορα, θα μείνουν μόνοι τους. Φταίνε τα προγράμματα. Η τηλεόραση ζει σε έναν μικρόκοσμο. Σαν να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα. Δεν ενδιαφέρεται για την άποψη του κόσμου για αυτά που βλέπει. Όσο ο μικρόκοσμος λειτουργεί, έρχονται νούμερα και κινείται η διαφήμιση, δεν ενδιαφέρεται για το αν ο κόσμος εκτιμά αυτό που βλέπει".
Οι διαφορές της Αθήνας με τη Θεσσαλονίκη, το σουβλάκι vs καλαμάκι, τα κίτρινα τυριά και η φέτα, αλλά και... άλλες αγεφύρωτες διαφορές συζήτησαν οι παρουσιαστές με τους καλεσμένους τους, ενώ οι "Ράδιο Αρβύλα" μίλησαν, επίσης, για τα καλοκαιρινά τους σχέδια, ενώ ο Αντώνης Κανάκης εξήγησε γιατί η διαχρονική ατάκα εξήγησε γιατί η Χαλκιδική είναι μοναδική.
Τέλος, ο Αντώνης Κανάκης απάντησε για το αν τελικά θα υπάρξει συνεργασία με το δημόσιο κανάλι!