Ημερομηνία Δημοσίευσης 20/11/2019  14:03
 
 

Αγγελική ΗλιάδηΠιο αποκαλυπτική από ποτέ! Η ηλικία της, ο χωρισμός με τον Γκέντσογλου & τα λάθη της

Αγγελική ΗλιάδηΠιο αποκαλυπτική από ποτέ Η ηλικία της ο χωρισμός με τον Γκέντσογλου  τα λάθη της
Αγγελική ΗλιάδηΠιο αποκαλυπτική από ποτέ Η ηλικία της ο χωρισμός με τον Γκέντσογλου  τα λάθη της
Η

Αγγελική Ηλιάδη δεν φοβάται πια να μιλήσει πραγματικά για όλα!
  

Μιλώντας στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η διάσημη τραγουδίστρια έκανε τον δικό της απολογισμό. «Ό,τι έχω ζήσει στη ζωή μου ήταν απόφαση και επιλογή μου. Έχω αποκομίσει πολλά πράγματα. Έφτασα στα 42 μου να είμαι η Αγγελική που είμαι αυτή τη στιγμή, να έχω αυτό τον χαρακτήρα και είμαι ευγνώμων στον Θεό γι' αυτό. Είμαι καλά, έχω την υγεία μου και έχω δύο παιδιά. Δεν θα άλλαζα τίποτα!» ανέφερε στον Γιώργο Μπέζα.
 
Για τη σχέση της με τον μεγάλο της γιο, Μπάμπη, σχολίασε με χιούμορ ότι «ο μεγάλος δεν θέλει να τον πλησιάζω στο σχολείο!» ενώ για όσα έγιναν με τον μπαμπά του πρόσθεσε: «Τα έχουμε πει, τα έχουμε συζητήσει, αλλά έχουμε τελειώσει με αυτά».
 
Σχετικά με την επιλογή της ουσιαστικά να μεγαλώνει για δεύτερη φορά ένα παιδί μόνη της, η Αγγελική Ηλιάδκη εξομολογήθηκε: «Οι περισσότερες οικογένειες στην εποχή μας αποτελούνται από έναν γονιό. Λυπάμαι που το λέω. Είναι πολύ δύσκολο αυτό».
 
Τελικά τι πήγε λάθος και χώρισε με τον Σάββα Γκέντσογλου; «Δεν θεωρώ ότι πήγε κάτι λάθος. Θεωρώ ότι ως άνθρωποι κάνουμε τις επιλογές μας. Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις επιλογές του. Πιστεύω ότι πάντα έκανα για τα παιδιά μου το καλύτερο» απάντησε.
 
Έχουν σχέση σήμερα; «Φυσικά έχουμε σχέσεις, είναι ο μπαμπάς του μικρού. Παραμένουμε οικογένεια! Το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι καλά. Υπάρχει μια ειλικρινής αγάπη επειδή είναι ο πατέρας του παιδιού μου, φυσικά και θέλω να είναι καλά» πρόσθεσε.
 
«Όταν χωρίζεις είσαι σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης, μπορεί να θες να τον πνίξεις τον άλλο. Έτσι δεν είναι; Ξεφεύγουν πολλές φορές οι άνθρωποι που χωρίζουν. Αυτό είναι το χειρότερο γιατί έχει αντίκτυπο στα παιδιά. Γι' αυτό εγώ έχω αυτή τη συγκεκριμένη στάση με αγάπη απέναντι στον πρώην σύντροφό μου» τόνισε στη συνέχεια, επισημαίνοντας: «Φέρνοντας τα παιδιά μου στον κόσμο ένιωσα να αγαπώ, να λατρεύω, να ερωτεύομαι τον σύντροφό μου 100 φορές περισσότερο από όσο πριν».
 
Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε πως νυφικό μπορεί να μη φόρεσε ποτέ, αλλά κράτησε το μονόπετρο που της χάρισε ο Σάββας Γκέντσογλου. «Μου άρεσαν πολύ τα νυφικά αλλά δεν έβαλα ποτέ. Μονόπετρο από τον Σάββα πήρα, ναι [...] Γιατί να το επιστρέψω; Μετά από πέντε χρόνια να το επιστρέψω; Είναι κομμάτι της ζωής μου» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.
 
Τέλος με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρθηκε και στα φημολογούμενα «ανταλλάγματα» που ζητούν διάφοροι ραδιοφωνικοί σταθμοί για να παίζουν τα νέα τραγούδια των καλλιτεχνών: «Σαφώς έχει συμβεί και σε εμένα. Ήταν αρκετά! Δεν τα έχω δώσει γιατί δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα».