Ημερομηνία Δημοσίευσης 11/11/2019  18:23
 
 

Άγριες ΜέλισσεςΠοιος διάσημος πρωταγωνιστής δήλωσε ότι δεν πληρώνεται για την κορυφαία σειρά της σεζόν;

Άγριες ΜέλισσεςΠοιος διάσημος πρωταγωνιστής δήλωσε ότι δεν πληρώνεται για την κορυφαία σειρά της σεζόν
Άγριες ΜέλισσεςΠοιος διάσημος πρωταγωνιστής δήλωσε ότι δεν πληρώνεται για την κορυφαία σειρά της σεζόν
Μ

ια δήλωση που δεν περιμέναμε ήρθε δια στόματος ενός εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Άγριες Μέλισσες». 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησε τον Τάσο Χαλκιά με αφορμή τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», μια σειρά που όπως είπε και ο ίδιος αγαπά και τιμά, καθώς του δόθηκε η ευκαιρία μέσω αυτής να γνωρίσει νέους συναδέλφους που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.
 
Η δήλωση όμως που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το ότι για τη συμμετοχή του στη σειρά, ο ίδιος δεν ζήτησε καθόλου χρήματα, καθώς όπως εξήγησε συνδέεται φιλικά με τον παραγωγό της σειράς. Μιλώντας για αυτό, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που δεν απαίτησε κάποιο χρηματικό ποσό, ήταν και το γεγονός πως ούτε στις δυο προηγούμενες δουλειές είχε πληρωθεί, δηλαδή στην «Ονειροπαγίδα» και στη δεύτερη σεζόν του «Κάτω Παρτάλι».
 
«Άρχισα να μην ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πληρωνόμουν. Γιατί να πάω; [...] Εκείνη την περίοδο το αντιμετώπισα με κλάμα, όμως τώρα γελάω» δήλωσε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας πως ζει στο ενοίκιο ενώ στο όνομά του έχει μόνο το αυτοκίνητό του.
 
Τέλος, θυμήθηκε τη συμμετοχή του στη θρυλική σειρά του Mega «Λαβ Σόρρυ», στην οποία υποδυόταν τον Σάκη τον υδραυλικό, και έφερε στο φως άγνωστες ιστορίες θαυμασμού τόσο από το γυναικείο κοινό όσο και από τον σύλλογο... των υδραυλικών, που μεταξύ άλλων τον είχε ανακηρύξει επίτιμο πρόεδρο!
 
Δες τη συνέντευξή του στους «ΚουΚου»: