Ημερομηνία Δημοσίευσης 21/07/2019  15:13
 
 

Αλίκη Βουγιουκλάκη23 χρόνια από τον θάνατο της | Ποιοι βρέθηκαν στο μνημόσυνο της;

Αλίκη Βουγιουκλάκη23 χρόνια από τον θάνατο της | Ποιοι βρέθηκαν στο μνημόσυνο της
Αλίκη Βουγιουκλάκη23 χρόνια από τον θάνατο της | Ποιοι βρέθηκαν στο μνημόσυνο της
Τ

ο Σάββατο 20 Ιουλίου τελέστηκε το μνημόσυνο για τα 23 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.  Το «παρών» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών έδωσαν ο αδελφός της Αντώνης μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο Κώστα Πρέκα, η Άριελ Κωνσταντινίδη, ο Τάκη Ζαχαράτο, η Φιλίτσα Καλογεράκου και η μόνιμη βοηθό της, Άντα.


 
Μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποιες φωτογραφίες και έγραψε: «Σήμερα έγινε το μνημόσυνο για τα 23 χρόνια από τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας Αλίκης Βουγιουκλάκη, που «έφυγε» 23 Ιουλίου... Αποφράδα ημέρα, δυστυχώς, για την Ελλάδα. Λίγοι φίλοι αποτίσαμε φόρο τιμής μαζί με τον αδελφό της Αντώνη τον Κώστα Πρέκα, την Άριελ Κωνσταντινίδη, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μάνο Ιερωνυμάκη, την Φιλίτσα Καλογεράκου, την μόνιμη βοηθό της την Άντα και λίγους φίλους της. ΑΛΙΚΆΚΙ μας δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ… Εσύ έδωσες στην μεταπολεμική Ελλάδα ένα παλμό χαράς και νιότης... Εσύ μας χάρισες ωραίες ανεπανάληπτες στιγμές… Κι εγώ από την λατρεία που σου είχα, όπως και τα πιο πολλά παιδιά του '60, λες κι ήσουν νεράιδα, αγάπησα το θέατρο κι έγινα Ηθοποιός».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα εγινε το μνημόσυνο για τα 23 χρόνια απο τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας Αλίκης Βουγιουκλάκη.που εφυγε 23 Ιουλιου.. Αποφραδα ημερα δυστυχως για την Ελλάδα .Λίγοι φίλοι αποτίσαμε φόρο τιμής μάζί μέ τόν αδελφό της Αντώνη τον Κώστα Πρεκα,την Αριελ Κωνσταντινίδη,τον Τάκη Ζαχαρατο, τον Μάνο Ιερωνυμάκη,την Φιλίτσα Καλογεράκου,την μονιμη βοηθό της την Αντα και λιγους φίλους της. ΑΛΙΚΆΚΙ μας δεν θα σε ξεχασουμε ποτέ.. Εσυ εδωσες στην.μεταπολεμική Ελλλαδα ενα παλμό χαρας κ νιότης....Εσυ μας χαρισες ωραιες ανεπανάληπτες στιγγμες.. Κι εγω απο την.λατρεια που σου ειχα ,oπως κ τα πιο πολλα παιδια του'60,λες κι ησουν νεραιδα ,αγάπησα το θεατρο κι εγινα Ηθοποιός.....
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas) στις 20 Ιούλ, 2019 στις 6:15 πμ PDT