Ημερομηνία Δημοσίευσης 21/11/2019  07:43
 
 

Αμαλία ΚαβάληH Ουρανία από τις «Άγριες Μέλισσες» στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Αμαλία ΚαβάληH Ουρανία από τις «Άγριες Μέλισσες» στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη
Αμαλία ΚαβάληH Ουρανία από τις «Άγριες Μέλισσες» στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη
H

 Αμαλία Καβάλη βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για πρώτη φορά στην καριέρα της. 

Η γνωστή ηθοποιός, που υποδύεται την Ουρανία στις «Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε πως ενώ βρίσκεται για 8 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση.
 
Όπως δήλωσε, μόλις της ανακοινώθηκε ο ρόλος, επισκέφτηκε μοδίστρα για να δει πως δουλεύει. «Η Ουρανία είναι ορφανή. Ενώ είναι δυναμική δεν είναι έτοιμη να τα βάλει με το χωριό» ανέφερε. 
 
«Οι γονείς μου δυσκολεύτηκαν όταν ασχολήθηκα με το θέατρο. Σπούδασα οικονομικά για να μην τους πάω κόντρα. Οι δικοί μου ακόμα ζορίζονται με το γεγονός ότι είμαι ηθοποιός. Ο μπαμπάς μου όμως τώρα βλέπει τηλεόραση για να με δει» σχολίασε για την αντιμετώπιση των δικών της ανθρώπων όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. 
 
Στη συνέχεια αναλύοντας τον ρόλο της ως Ουρανία αλλά και τον τηλεοπτικό της σύζυγο «Κυριάκο» η ίδια δήλωσε πως υπάρχει κάτι προσωπικό μέσα στο ζευγάρι που τους κρατάει μαζί. Η ίδια περιέγραψε τη σχέση της Ουρανίας με την Ασημίνα εξηγώντας πως την έχει σαν κόρη της και προσπαθεί να την προστατεύσει για να μην στιγματιστεί.
 
Στην ερώτηση αν θα μάθει η Ουρανία πως ο άντρας της έχει κι άλλα παιδιά, η ίδια δήλωσε πως στα επόμενο επεισόδια θα φανεί αν η ίδια πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στον σύζυγό της ή όχι.
 
«Είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζώ, δεν ξέρω το μέσο καλά. Η σχέση μου με την υποκριτική ξεκίνησε από το σινεμά. Πήγαινα κάθε μέρα και έβλεπα την ίδια ταινία» συμπλήρωσε η Αμαλία Καβαλή, περιγράφοντας τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη.