Ημερομηνία Δημοσίευσης 03/06/2020  16:23
 
 

Άντζελα ΔημητρίουΗ guest εμφάνιση στο J2US! Όσα θα δούμε το ερχόμενο Σάββατο

Άντζελα ΔημητρίουΗ guest εμφάνιση στο J2US Όσα θα δούμε το ερχόμενο Σάββατο
Άντζελα ΔημητρίουΗ guest εμφάνιση στο J2US Όσα θα δούμε το ερχόμενο Σάββατο
Η

Άντζελα Δημητρίου θα βρεθεί τελικά στη σκηνή του Just The 2 Of Us!  

Η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού βρέθηκε μέσω skype στο «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η πρόταση του Νίκου Κοκλώνη να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show της είχε γίνει εδώ και αρκετούς μήνες, όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Κύπρο δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του show.
 
Η ίδια τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή της, ενώ σε πιθανό σενάριο αντικατάστασης κάποιου καλλιτέχνη, όπως στην περίπτωση της Άσπας Τσίνα, η Άντζελα Δημητρίου απάντησε πως δεν θα το έκανε, μιας και υπήρξε για λίγο coach του Νίκου Κοκλώνη, αφού θα τους δούμε σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο στα αραβικά!
 
«Το Σάββατο θα δείτε ωραία πράγματα, χωρίς ίντριγκες και αν πήγα στο J2US πήγα για έναν και μόνο λόγο. Υπάρχει ένας φιλανθρωπικός σκοπός και είναι πολύ καλό να βοηθάμε» δήλωσε αρχικά ενώ για τη συνεργασία επί σκηνής με τον παρουσιαστή είπε: «Με πάρα πολύ κούραση και πολλές ώρες, τον βοήθησα πολύ γιατί ήθελα να κλείσω κάποια στόματα. Ήθελα να πω ότι μπορεί και να τραγουδήσει! Με λίγη πρακτική θα γίνει καλός ο Νίκος».
 
Δες όσα είπε: 
 

 
 Δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Yupiii.gr στο Google News