Ημερομηνία Δημοσίευσης 20/11/2019  08:03
 
 

Άσπα ΤσίναΜιλά για όλα! Η ζωή όταν έσβησαν τα φώτα του Fame Story & το τέλος του έρωτα όταν την απάτησε ο σύντροφός της

Άσπα ΤσίναΜιλά για όλα Η ζωή όταν έσβησαν τα φώτα του Fame Story  το τέλος του έρωτα όταν την απάτησε ο σύντροφός της
Άσπα ΤσίναΜιλά για όλα Η ζωή όταν έσβησαν τα φώτα του Fame Story  το τέλος του έρωτα όταν την απάτησε ο σύντροφός της
Μ

ια από τις πιο ειλικρινείς και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης η Άσπα Τσίνα στην Ελεονώρα Μελέτη. 

Φανερά ανανεωμένη και πλήρως συνειδητοποιημένη, η Άσπα Τσίνα μίλησε για όλα στα «Μεσάνυχτα», μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της από τον επί 14 χρόνια σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Τρίκαλα.
 
Σε ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το αν ο φόβος που βίωνε μετά το Fame Story έπαιξε ρόλο στο να φύγει από την Αθήνα, η Άσπα Τσίνα απάντησε θετικά, εξηγώντας παράλληλα πως «τότε, δυο πράγματα έπαιξαν ρόλο στο να φύγω από την Αθήνα. Από τη μια είχα μια σχέση πριν μπω στο παιχνίδι και ένιωθα ασφαλής γιατί αυτός ο άνθρωπος με είχε επιλέξει πριν από το παιχνίδι. Από την άλλη, αυτή η σχέση απαιτούσε συγκεκριμένα πράγματα από μένα. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που έλεγε "τράβα μπροστά, κάνε καριέρα κι εγώ μαζί σου". Μου τέθηκε ένα δίλημμα συναισθηματικής φύσης. Ή καριέρα ή σχέση».
 
Μετάνιωσε όμως για το πώς κατέληξαν τα πράγματα σήμερα μιας και με τον σύντροφό της δεν είναι πλέον μαζί; Η ίδια απάντησε κατηγορηματικά πως ό,τι έγινε έπρεπε να γίνει ακριβώς έτσι, ενώ αναφέρθηκε και στο τέλος της κοινής αποστολής με τον πρώην σύζυγό της η οποία όπως είπε έληξε όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους. 
 
«Με τον Γιάννη είχαμε μια αρκετά έντονη σχέση. Όταν γεννήθηκε ο Ιάσονας, έριξα όλο το βάρος στο παιδί. Μόνο αυτό με ενδιέφερε. Δεν τον έβλεπα καν! Ακούγεται ωμό αλλά είναι αλήθεια. Γιατί; Έφταιγε το παιδί; Όχι! Μας είχε τελείωσει ο έρωτας, πιθανολογώ και από την πλευρά του» δήλωσε ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους του χωρισμού τους, στους οποίους μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και η παρουσία ενός τρίτου προσώπου.
 
 
Μιλώντας για αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το πρόβλημά μου δεν ήταν ότι ο πρώην σύντροφός μου επέλεξε να συνεχίσει τη ζωή του με μια άλλη γυναίκα. Δεν με απασχολούσε αυτό. Το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν το έμαθα από τον ίδιο. Ήξερα και το πρόσωπο! Τρελάθηκα! Σάλταρα! Δεν μπορούσα να χωνέψω ότι δεν μου το είπε ο ίδιος».