Ημερομηνία Δημοσίευσης 16/01/2020  10:33
 
 

Βαγγέλης ΑλεξανδρήςΟ γάμος πριν ένα μήνα, το μωρό που έρχεται & το κλαρίνο στις «Άγριες Μέλισσες»

Βαγγέλης ΑλεξανδρήςΟ γάμος πριν ένα μήνα το μωρό που έρχεται  το κλαρίνο στις «Άγριες Μέλισσες»
Βαγγέλης ΑλεξανδρήςΟ γάμος πριν ένα μήνα το μωρό που έρχεται  το κλαρίνο στις «Άγριες Μέλισσες»
Ο

Βαγγέλης Αλεξανδρής βρέθηκε καλεσμένος στο #The2NightShow.  

Ο τηλεοπτικός «Κυριάκος» από τις «Άγριες Μέλισσες» συνομίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, τη σύζυγο του, ενώ αναφέρθηκε και στο κλαρίνο του.
 
Για τον γάμο του και τον ερχομό του παιδιού του, είπε: «Παντρεύτηκα πριν ένα μήνα. Μας πάντρεψε με θρησκευτικό γάμο ο παπάς από τις “Άγριες Μέλισσες”. Περιμένουμε τον Φεβρουάριο το πρώτο μας παιδάκι, το οποίο θα είναι αγόρι». 
 
«Όταν είδα για πρώτη φορά την Έλενα είπα “αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και με αυτή θα μπορούσα να κάνω και παιδί”. Ήταν καρμικό να βρεθώ με την σύζυγο μου. Είναι η γυναίκα της ζωής μου» συμπλήρωσε.
 
 
Σχετικά με τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε πως: «Ο Κυριάκος την αγαπάει την Ουρανία. Δεν πρόκειται να την αφήσει σε ησυχία. Θα την διεκδικήσει. Είναι το στεφάνι του, τέλος!»
 
Τέλος, αναφέρθηκε στην ιστορία με το κλαρίνο, λέγοντας πως δεν ξέρει να παίζει και έβαλε μια αγγελία στο Facebook για να βρει έναν δάσκαλο να του μάθει. Μάλιστα, αποκάλυψε πως σε πολλές σκηνές της σειράς δεν παίζει αυτός πραγματικά.