Ημερομηνία Δημοσίευσης 25/03/2020  11:43
 
 

Χριστίνα ΜπόμπαΞεπέρασε τον κορονοϊό! Η κατάσταση της υγείας της σήμερα

Χριστίνα ΜπόμπαΞεπέρασε τον κορονοϊό Η κατάσταση της υγείας της σήμερα
Χριστίνα ΜπόμπαΞεπέρασε τον κορονοϊό Η κατάσταση της υγείας της σήμερα
Η

Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωσε με μια δημοσίευση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram για την πορεία της υγείας της λόγω του κορονοϊού. 

Η ίδια είχε διαγνωστεί πριν 14 ημέρες με κορονοϊο, αλλά πλέον νιώθει πολύ καλύτερα, καθώς τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει.
 
Μάλιστα, θέλοντας να ενημερώσει τους ακόλουθούς της για τη βελτίωση της υγείας της, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε:
 
«Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της»
 
Κλείνοντας, τους παρότρυνε να γυμνάζονται από το σπίτι τους, τονίζοντας πως "Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι."
 
 
 

View this post on Instagram

Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της. Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ ud83dudc8b και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι. #loveyousomuch #μενουμεσπιτι
A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Mar 24, 2020 at 8:01am PDT