Ημερομηνία Δημοσίευσης 22/01/2020  16:13
 
 

ColourBlocking: Είναι must και αυτή τη χρονιά

ColourBlocking Είναι must και αυτή τη χρονιά
ColourBlocking Είναι must και αυτή τη χρονιά
Ο

ι περισσότεροι πλέον χρησιμοποιούν τα social media για να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις της μόδας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακολουθούν μεγάλους οίκους μόδας και παίρνουν ιδέες για το πως να προσαρμόζουν τα outfit τους. Μέσω του Instagram αλλά και του PinInterest s οι λεγόμενοι fashion bloggeres ή αλλιώς influencers προωθούν τις δικές τους απόψεις πάνω σε οτιδήποτε και κυρίως στη μόδα. Το ColourBlocking ξεκίνησε πριν μερικά χρονιά με μεγαλη επιτυχια και έχει καταφέρει να μείνει στη μόδα και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να διατηρεί το ενδιαφέρον του κόσμου.
Τι είναι όμως το colourblocking??
Αν μπορούσαμε να δώσουμε μια απλή ”σημασία” θα λέγαμε ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από τον συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων. Ακόμη και καποιος που δεν έχει πολλά διαφορετικά και χρωματιστά ρούχα στη ντουλάπα του μπορεί απλά , γρηγορα και εύκολα εκτυπώνοντας τον  “Τροχό των χρωμάτων” να συνδυάσει τα ρούχα που ήδη έχει μεταξύ τους και να δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
Στην αρχή μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο. Όταν θα ξεκινήσετε να πειραματιζεστε με τα χρωματα ξεκινήσετε κανοντας  safe επιλογές. Αν συμβουλευτείτε το “Τροχό των χρωμάτων” θα δείτε πως μπορείτε να ξεκινήσετε με χρώματα που μοιάζουν μεταξύ τους οπως μοβ με μπλε ή το ροζ με το κόκκινο. Κάντε μερικούς συνδυασμούς και θα βρείτε σίγουρα ποιο είναι το καλύτερο που ταιριάζει στο στυλ σας αλλά και τη προσωπικότητα σας. Μην φοβηθείτε τα χρωματα… αφήστε την φαντασία σας να ελεύθερη.