Ημερομηνία Δημοσίευσης 08/11/2019  11:43
 
 

ColourBlocking: Είναι must τάση και αυτή τη χρονιά

ColourBlocking Είναι must τάση και αυτή τη χρονιά
ColourBlocking Είναι must τάση και αυτή τη χρονιά
Μ

πορεί τα χρόνια να περνάνε και η μόδα να αλλάζει, αλλά κάποια πράγματα παραμένουν σταθερές αξίες.

Οι γυναίκες πλέον καθώς και οι άντρες έχουν βαρεθεί τα πολύ κλασικά σύνολα και έχουν αποφασίσει να βάλουν χρώματα στη ζωή τους είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι. Για ακόμη μια χρονιά εκτός από τα κλασικά χρωματα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα, η μίξη των χρωμάτων θα έχει τη τιμητική του. Έτσι λοιπόν και φέτος κυριαρχεί στο χώρο της μόδας το colourblocking.
Οι περισσότεροι πλέον χρησιμοποιούν τα social media για να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις της μόδας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακολουθούν μεγάλους οίκους μόδας και παίρνουν ιδέες για το πως να προσαρμόζουν τα outfit τους. Μέσω του Instagram αλλά και του PinInterest οι λεγόμενοι fashion bloggeres ή αλλιώς influencers προωθούν τις δικές τους απόψεις πάνω σε οτιδήποτε και κυρίως στη μόδα. Το ColourBlocking ξεκίνησε πριν μερικά χρονιά με μεγάλη επιτυχία και έχει καταφέρει να μείνει στη μόδα και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να διατηρεί το ενδιαφέρον του κόσμου.
Τι είναι όμως το colourblocking??
Αν μπορούσαμε να δώσουμε μια απλή ”σημασία” θα λέγαμε ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από τον συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων. Ακόμη και κάποιος που δεν έχει πολλά διαφορετικά και χρωματιστά ρούχα στη ντουλάπα του μπορεί απλά, γρηγορα και εύκολα εκτυπώνοντας τον  “Τροχό των χρωμάτων” να συνδυάσει τα ρούχα που ήδη έχει μεταξύ τους και να δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
Στην αρχή μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο. Όταν θα ξεκινήσετε να πειραματιζεστε με τα χρώματα ξεκινήσετε κανοντας  safe επιλογές. Αν συμβουλευτείτε το “Τροχό των χρωμάτων” θα δείτε πως μπορείτε να ξεκινήσετε με χρώματα που μοιάζουν μεταξύ τους οπως μοβ με μπλε ή το ροζ με το κόκκινο. Κάντε μερικούς συνδυασμούς και θα βρείτε σίγουρα ποιο είναι το καλύτερο που ταιριάζει στο στυλ σας αλλά και τη προσωπικότητα σας. Μην φοβηθείτε τα χρωματα… αφήστε απλά την φαντασία σας ελεύθερη.