Ημερομηνία Δημοσίευσης 23/08/2019  10:53
 
 

Δέσποινα ΒανδήΠοιον διάσημο φίλο της υποδέχθηκε στην Ελλάδα;

Δέσποινα ΒανδήΠοιον διάσημο φίλο της υποδέχθηκε στην Ελλάδα
Δέσποινα ΒανδήΠοιον διάσημο φίλο της υποδέχθηκε στην Ελλάδα
Η

Δέσποινα Βανδή δεν έκρυψε τη χαρά της όταν συνάντησε έναν πολύ καλό της φίλο που είχε να δει καιρό!  

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννέτο, που ήρθε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές και φυσικά δεν παρέλειψε να δει την καλή του φίλη. Μάλιστα, οι δυο τους πριν κάποια χρόνια υπήρξαν και αχώριστοι συνεργάτες, με τον Έλληνα hair stylist που τώρα διαπρέπει στο εξωτερικό, να επιμελείται όλες τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. 
 
Η Δέσποινα Βανδή, περήφανη για την εξέλιξη του καλού της φίλου, ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία και έγραψε μερικά θερμά λόγια για εκείνον. 
 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σα να μην πέρασε μια μέρα κι ας έχουν περάσει ήδη 7 χρονια από τη μέρα που έφυγε από την Ελλάδα!Πάντα τον αναφέρω ως ζωντανό παράδειγμα όταν λέω ότι σημασία δεν έχει το “από που ξεκινάς αλλα το που θες να φτάσεις!” Βρισκεται σήμερα εκεί που ονειρευόταν πάντα σε σχέση με την καριέρα του!Ειναι ταλαντούχος με στόχους πειθαρχεια,ευγένεια,εργατικός,αισιό-δοξος,πάντα με καλή διάθεση για όλους και για όλα!Το θέλησε,το πίστεψε και σήμερα το παιδί αυτό από τα Κυμινα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο Los Angeles ανάμεσα στους καλύτερους! #proudofyou #friendsforever #tolokali
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις 22 Αύγ, 2019 στις 4:15 πμ PDT