Ημερομηνία Δημοσίευσης 16/01/2020  09:53
 
 

Δημήτρης ΣκουλόςΟ τρόπος που βρέθηκε στο GNTM & o άγνωστός καυγάς μεταξύ των κριτών

Δημήτρης ΣκουλόςΟ τρόπος που βρέθηκε στο GNTM  o άγνωστός καυγάς μεταξύ των κριτών
Δημήτρης ΣκουλόςΟ τρόπος που βρέθηκε στο GNTM  o άγνωστός καυγάς μεταξύ των κριτών
Ο

Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε καλεσμένος στο #The2NightShow.  

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του Greece’s Next Top Model συνομίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ριάλιτι μόδας, αλλά και τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους κριτές του show.
 
Αρχικά αποκάλυψε πως πέρασε από casting για τη θέση του κριτή. Συγκεκριμένα είπε: «Πέρασα από casting για να μπω στην επιτροπή. Με είδανε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, οι υπεύθυνοι, ο σκηνοθέτης και άλλοι. Μου είχαν πει ότι είχαν περάσει κι άλλοι. Δεν θα ήθελα να πάω σε μια επιτροπή που δεν θα αισθανόμουν καλά. Ήθελα να ξέρω ποια ονόματα θα είναι δίπλα μου».
 
 
Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε με τους υπόλοιπους τρεις κριτές, λέγοντας: «Συμπαθιόμαστε πάρα πολύ μεταξύ μας, αλλά φίλοι να βγούμε για καφέ δεν είμαστε. Γνωριζόμουν με όλους, αλλά τώρα τους έμαθα καλύτερα».
 
 
Για τις έντονες διαφωνίες που έχουν μεταξύ τους, ο Δημήτρης Σκουλός είπε: «Έχει υπάρξει καυγάς πίσω από τις κάμερες. Τσακωμός σε λογικά πλαίσια. Είμαστε όλοι ισχυρογνώμονες. Δεν υποχωρεί κανένας, χαμός γίνεται».
 
 
Τέλος, αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται στα social media. «Είχα ένα καλό από μικρός, δεν με ένοιαζε ποτέ η γνώμη των άλλων. Ξέρω ποιος είμαι. Δεν με νοιάζει τι γράφει κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο» είπε χαρακτηριστικά.