Ημερομηνία Δημοσίευσης 23/01/2020  16:53
 
 

Έλενα ΧριστοπούλουΗ iconic εμφάνιση στον Μουτσινά! Ποια star του GNTM ανακοίνωσε πως ανέλαβε;

Έλενα ΧριστοπούλουΗ iconic εμφάνιση στον Μουτσινά Ποια star του GNTM ανακοίνωσε πως ανέλαβε
Έλενα ΧριστοπούλουΗ iconic εμφάνιση στον Μουτσινά Ποια star του GNTM ανακοίνωσε πως ανέλαβε
Α

ναμφίβολα η Έλενα Χριστοπούλου είναι ένα από τα πιο hot πρόσωπα της μικρής οθόνης για τη νέα χρονιά.
  

Ως κριτής πλέον στο My Style Rocks, η γνωστή manager μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την αποχώρησή της από το STAR και την ένταξή της στο fashion reality του ΣΚΑΪ, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποια παίκτρια του Next Top Model ανέλαβε.
 
Θα επιστρέψει στο GNTM μετά το τέλος του My Style Rocks; Η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω! Τώρα είμαι στο My Style Rocks, μέχρι να τελειώσει είμαι εδώ. Εγώ έχω τη δουλειά μου, έχω τα μοντέλα και τις επώνυμές μου, έχω τα ρούχα μου. Έχουμε και κάποια καινούργια παιδιά που τα πιστεύουμε πολύ»
 
Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε ότι «από το GNTM έχω κρατήσει την Κέισι» ανακοινώνοντας για πρώτη φορά πως ανέλαβε την τρίτη φιναλίστ του reality.
 
Για το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα του τελικού του GNTM η ίδια εξήγησε: «Η τελική τριάδα ήταν πολύ ωραία! Εγώ δεν το έζησα πραγματικά εκείνη την ώρα γιατί μιλούσα με τη Ζενεβιέβ και δεν είχαμε καταλάβει τι γινόταν... Μιλούσαμε με τη Ζεν και κάποια στιγμή μου λέει "ώπα κάτι έγινε, πάμε λίγο μέσα" και μπήκαμε απλά. Μετά καταλάβαμε. Ρωτούσαμε τι έγινε, μου λέει η Ζεν ότι βγάλαμε δύο. Χαρήκαμε πολύ όμως εγώ και η Ζεν. Τις είχαμε πάρα πολύ καιρό κοντά μας! Η μία έκανε κάποια πράγματα, η άλλη κάποια άλλα πολύ καλά».