Ημερομηνία Δημοσίευσης 26/06/2019  09:33
 
 

Έλενα ΧριστοπούλουΤο εξώδικο στον Alpha μετά τη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση στη Μελέτη & η απάντηση του σταθμού

Έλενα ΧριστοπούλουΤο εξώδικο στον Alpha μετά τη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση στη Μελέτη  η απάντηση του σταθμού
Έλενα ΧριστοπούλουΤο εξώδικο στον Alpha μετά τη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση στη Μελέτη  η απάντηση του σταθμού
Μ

ε εξώδικο «απάντησε» η Έλενα Χριστοπούλου στη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση την οποία έδωσε ο ίδιος πριν από περίπου δυο εβδομάδες στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο γνωστός make up artist και κομμωτής βρέθηκε στο πλατό του «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε πρώτη φορά για την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος τόσο του ίδιου όσο και της πρώην συζύγου του, ενώ αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικά ζητήματα μιλώντας για το πολύκροτο διαζύγιό τους.
 
Στο «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Τρίτης, προβλήθηκε μια κάρτα στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται πως η Έλενα Χριστοπούλου απέστειλε εξώδικο εναντίον του σταθμού με το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές του Πάνου Καλλίτση στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που άπτονται στον χωρισμό τους.
 
Συγκεκριμένα γράφει: 
 
Στην εκπομπή της 12/6/2019 φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Π. Καλλίτση για τη ζωή, την καριέρα του, τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του και το τέλος του γάμου του.
 
Με εξώδικη δήλωσή της προς τον σταθμό μας, η εν διαστάσει σύζυγός του, Ελένη Χριστοπούλου διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές του κ. Καλλίτση στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που άπτονται στον χωρισμό τους.
 
Ο σταθμός μας διευκρινίζει ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από τον σταθμό.