Ημερομηνία Δημοσίευσης 13/02/2020  10:43
 
 

Ελένη ΚοκκίδουΟι σπάνιες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή & η απόφαση για το μέλλον στη «Μουρμούρα»

Ελένη ΚοκκίδουΟι σπάνιες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή  η απόφαση για το μέλλον στη «Μουρμούρα»
Ελένη ΚοκκίδουΟι σπάνιες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή  η απόφαση για το μέλλον στη «Μουρμούρα»
Η

Ελένη Κοκκίδου βρέθηκε καλεσμένη στο #the2nightshow. 

Η ηθοποιός συνομίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την τηλεοπτική της πορεία, τους έρωτες στη ζωή της, αλλά και τη συνέχεια του «Μην αρχίζει την μουρμούρα».
 
Αρχικά, η ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση. «Στην τηλεόραση πήγα μεγάλη. Στη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου με σύστησε ο Μηνάς ο Χατζησάββας. Μετά ήμουν στο “10” και μετά δεν έτυχε κάτι. Όταν μου πρότειναν να παίξω στη “Μουρμούρα”, τα έχασα δεν το περίμενα. Είπα ναι αμέσως. Είδα το σενάριο και με έπεισε. Θα έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ, κωμωδία στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.
 
 
Για τον έρωτα στη ζωή της, είπε: «Πλησίασα στο να παντρευτώ, αλλά τελικά δεν ευοδώθηκε. Αγαπώ τα παιδιά, αλλά δεν με στεναχωρεί που δεν έχω, έχω μάθει να ζω με αυτό. Ο έρωτας έπαιξε ρόλο στη ζωή μου και ακόμη παίζει. Δεν τελειώνει αυτό, φεύγει αφού σε θάψουν. Άλλο πράγμα ο έρωτας».
 
 
Τέλος, αναφέρθηκε στα επτά χρόνια της «Μουρμούρας», λέγοντας: «Είμαστε μια οικογένεια πια. Από όσο γνωρίζω θα συνεχίσει και του χρόνου, αυτό θέλουν. Είναι αληθινοί άνθρωποι οι χαρακτήρες μας, γι’ αυτό έχει κρατήσει. Έχω πολλά κοινά με την ηρωίδα μου, τη Βούλα, αλλά της έχω βάλει και δικά μου στοιχεία».