Ημερομηνία Δημοσίευσης 15/04/2019  11:23
 
 

Ελλάδα Έχεις ΤαλέντοΑλλάζουν όλα! Ποιοι δυο σταρ θα βρεθούν εκτός επιτροπής;

Ελλάδα Έχεις ΤαλέντοΑλλάζουν όλα Ποιοι δυο σταρ θα βρεθούν εκτός επιτροπής
Ελλάδα Έχεις ΤαλέντοΑλλάζουν όλα Ποιοι δυο σταρ θα βρεθούν εκτός επιτροπής
Ρ

ιζικές αλλαγές ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ όσον αφορά τα προγράμματα που θα προβληθούν την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Δευτέρας, «Στη Φωλιά των ΚουΚου», το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» αλλάζει καθώς δυο από τα πρόσωπα που βρίσκονταν μέχρι πρότινος στην κριτική επιτροπή του show δεν θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν.
 
Πρόκειται για τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Γιώργο Καπουτζίδη οι οποίοι αμφότεροι αποχωρούν από την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
 
Αφενός, ο Γιώργος Καπουτζίδης ενόψει τόσο του νέου κύκλου του The Voice -στο τιμόνι του οποίου θα βρεθεί για άλλη μια φορά- αλλά και των προτάσεων που έχει δεχθεί για τη δημιουργία τηλεοπτικής σειράς και της πρώτης θεατρικής παράστασης με την υπογραφή του που έχει ήδη κλείσει για την επόμενη σεζόν, δεν δύναται να ενταχθεί και στο συγκεκριμένο show, αφετέρου ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια για τη Μαρία Μπακοδήμου.
 
Μετά την ολοκλήρωση του Power Of Love, που σημειωτέον είναι και ο τελευταίος κύκλος, ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει να εντάξει την παρουσιάστρια είτε στη late night ζώνη του σταθμού είτε στην παρουσίαση καθημερινής εκπομπής με τα δυο ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.
 
Όσο για τις ημέρες προβολής του show ταλέντων, αυτές πρόκειται να είναι δυο, λόγω της έλλειψης συμμετεχόντων στον προηγούμενο κύκλο.