Ημερομηνία Δημοσίευσης 21/10/2019  09:23
 
 

Έμιλυ ΚολιανδρήΗ αιχμηρή δήλωση για τις «Άγριες Μέλισσες» & τα νούμερα τηλεθέασης απέναντι στο «Έρωτας Μετά»

Έμιλυ ΚολιανδρήΗ αιχμηρή δήλωση για τις «Άγριες Μέλισσες»  τα νούμερα τηλεθέασης απέναντι στο «Έρωτας Μετά»
Έμιλυ ΚολιανδρήΗ αιχμηρή δήλωση για τις «Άγριες Μέλισσες»  τα νούμερα τηλεθέασης απέναντι στο «Έρωτας Μετά»
Η

Έμιλυ Κολιανδρή δεν φοβάται να πει ανοιχτά την άποψή της για τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις «Άγριες Μέλισσες» και το «Έρωτας Μετά», όπου πρωταγωνιστεί η ίδια.  

Με αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η σειρά του Alpha, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε στο "TV Έθνος": «Τα ακούω στο γύρισμα. Περισσότερο ευχαριστημένη είμαι με αυτά που ακούω από τον κόσμο που με προσεγγίζει. Ο "Έρωτας Μετά" έχει φανατικούς τηλεθεατές. Πρέπει να βάλουμε και μια άλλη μία παράμετρο σε αυτό το θέμα. Πολλοί είναι πια οι τηλεθεατές που βλέπουν τις σειρές μέσω Διαδικτύου. Πρέπει να υπάρχει μέτρηση και σε αυτό. Περισσότερες κόσμος βλέπει τη σειρά από το ποσοστό που καταγράφεται. Είμαι σίγουρη γι' αυτό». 
 
Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να σχολιάσει και τις «Άγριες Μέλισσες». «Και με το "Έρωτας Μετά" και με άλλες σειρές μπαίνει ένας σπόρος. Εγώ εύχομαι να επιστρέψουμε στη λογική της εβδομαδιαίας σειράς. Να προβάλλονται ένα με δύο επεισόδια το πολύ. Είναι καλύτερο και για τους συντελεστές και για τους τηλεθεατές. Υπάρχει πίεση χρόνου, ακόμα και τώρα που τα πράγματα είναι καλύτερα» είπε αρχικά, συμπληρώνοντας: «Έχω δει λίγο τις "Άγριες Μέλισσες". Είναι πολύ ωραίο το σενάριο, ωραίοι και οι ηθοποιοί. Εάν αυτή η σειρά ήταν εβδομαδιαία, δεν θα είχε και κάποια λαθάκια και προχειρότητες που έχω εντοπίσει. Μια σειρά εποχής είναι ακόμη πιο δύσκολο να είναι καθημερινή».