Ημερομηνία Δημοσίευσης 13/02/2018  19:43
 
 

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Μου λείπει το νόστιμο φαγητάκι της μαμάς μου όταν γύριζα από το σχολείο»

Ευαγγελία Συριοπούλου «Μου λείπει το νόστιμο φαγητάκι της μαμάς μου όταν γύριζα από το σχολείο»
Ευαγγελία Συριοπούλου «Μου λείπει το νόστιμο φαγητάκι της μαμάς μου όταν γύριζα από το σχολείο»
Η

Ευαγγελία Συριοπούλου, έκανε το όνειρο της πραγματικότητα, αφού από νηπιαγωγός οπού σπούδασε τελικά την κατέκτησε η υποκριτική. Τι συνέβαλε ώστε να αλλάξει επαγγελματική ρότα και από νηπιαγωγός να γίνει ηθοποιός;
«Όταν συνειδητοποίησα ότι το θέατρο για μένα είναι τεράστια τροφή πνευματική και ψυχική, ότι νιώθω υπέροχα και είμαι ευτυχισμένη μέσα σε αυτό, αποφάσισα να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο κι όλα πήραν το δρόμο τους. Όμως, θα σου πω ότι η αγάπη μου για τα παιδιά είναι πολύ μεγάλη, οπότε με την πρώτη ευκαιρία κι εφόσον έχω ελεύθερο χρόνο εξακολουθώ να δουλεύω μαζί τους μέσω του θεατρικού παιχνιδιού».
Ποιες ανεξίτηλες μνήμες κρατά από τα παιδικά της χρόνια;«Τις στιγμές ξεγνοιασιάς που έχουν τα παιδιά. Πάνω απ' όλα όμως, μου λείπει το νόστιμο φαγητάκι της μαμάς μου όταν γύριζα από το σχολείο».
Τι είναι αυτό που την χαρακτηρίζει ως άνθρωπο;«Πιστεύω πως είμαι ένας δίκαιος άνθρωπος».
Τι ονειρεύεται;«Έναν κόσμο χωρίς πόλεμο και δυστυχία. Ανθρώπους που μόνο θα χαμογελούν».
Πώς δραπετεύει από την καθημερινότητα; «Δυστυχώς, λόγω του προγράμματος μου δεν έχω ούτε μια μέρα ελεύθερη. Φαγητάκι με καλούς φίλους, ένα ποτήρι κρασί και συζήτηση περί ανέμων και υδάτων», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.