Ημερομηνία Δημοσίευσης 22/05/2020  12:13
 
 

Φλορίντα ΠετρουτσέλιΗ πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο αγκαλιά με τον γιο της

Φλορίντα ΠετρουτσέλιΗ πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο αγκαλιά με τον γιο της
Φλορίντα ΠετρουτσέλιΗ πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο αγκαλιά με τον γιο της
Μ

ανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.  

Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της σύζυγος, Άρη Γούτος ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους με τον ερχομό του γιου τους, Την Παρασκευή οι τρεις τους θα πάνε στο σπίτι τους, όπου τους περιμένει η κόρη τους.
 
Φλορίντα ΠετρουτσέλιΗ εμφάνιση στη Μενεγάκη δυο μέρες μετά τη γέννηση του γιου της!
 
Νωρίς το πρωί, η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο μαζί με τον γιο της. Στο συνοδευτικό μήνυμα έγραψε: «Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας. Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο @omilosiaso για τη ζεστασιά όλων των υπέροχων ανθρώπων που εργάζονται εκεί .Ένα ευχαριστώ στον καλύτερο γιατρό που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ @takisdocκαι στη μαία μου @dedexri ,πάντα γλυκιά και υπομονετική. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσάς για τις αμέτρητες ευχές που μου γράψατε.. #backtohome #family #newborn».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας ud83dudc69‍ud83dudc69‍ud83dudc67‍ud83dudc66 Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο @omilosiaso για τη ζεστασιά όλων των υπέροχων ανθρώπων που εργάζονται εκεί . Ένα ευχαριστώ στον καλύτερο γιατρό που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ @takisdoc και στη μαία μου @dedexri ,πάντα γλυκιά και υπομονετική. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσάς για τις αμέτρητες ευχές που μου γράψατε..ud83dudc99 #backtohome #family #newborn ud83dudc76ud83cudffbud83dude4f
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu) στις 21 Μάι, 2020 στις 10:58 μμ PDT

 
 Δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Yupiii.gr στο Google News