Ημερομηνία Δημοσίευσης 13/02/2020  16:03
 
 

Φωτεινή Ψυχίδου Η πρώτη δήλωση μετά τις αποκαλύψεις Κοργιαλά: «Ένιωσα άβολα. Ο γιος μας είναι ο κόσμος του όλος αλλά εγώ στη ζωή μου έχω δύο κόσμους»

Φωτεινή Ψυχίδου

Η πρώτη δήλωση μετά τις αποκαλύψεις Κοργιαλά «Ένιωσα άβολα Ο γιος μας είναι ο κόσμος του όλος αλλά εγώ στη ζωή μου έχω δύο κόσμους»
Φωτεινή Ψυχίδου

Η πρώτη δήλωση μετά τις αποκαλύψεις Κοργιαλά «Ένιωσα άβολα Ο γιος μας είναι ο κόσμος του όλος αλλά εγώ στη ζωή μου έχω δύο κόσμους»
Η

Φωτεινή Ψυχίδου δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη συνέντευξη του Δημήτρη Κοργιαλά στην Ελεονώρα Μελέτη. 

 «Την είδα την εκπομπή. Δεν μπόρεσα να δώσω και πολλή βάση γιατί τσακωνόμουν παράλληλα. Ξέρεις τι; Δεν είναι ωραίο. Δεν νιώθω και πολύ άνετα να βγαίνει όλο αυτό ξανά. Ένιωσα λίγο άβολα» δήλωσε η γνωστή δημοσιογράφος.
 
Για τους εξωτερικούς παράγοντες που ανέφερε ο Δημήτρης Κοργιαλάς ως τα αίτια του χωρισμού, η Φωτεινή Ψυχίδου μάλλον διέψευσε τη δήλωσή του λέγοντας: «Τότε ας φωνάξουμε τη Ρϊζο από το Διαφάνι (σ.σ. από τη σειρά "Άγριες Μέλισσες") να μας ξεματιάσει. Τι εξωτερικοί παράγοντες μωρέ; Δεν υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες σε ένα χωρισμό. Υπάρχουν πάντα εσωτερικοί. Ευθυνόμαστε εμείς. Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Δημήτρης... [...] Ο καθένας όπως αντιλαμβάνεται τα πράγματα».
 
Μάλιστα, η ίδια τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς. Ο Θανάσης είναι ο κόσμος του όλος. Αλλά εγώ στη ζωή μου έχω δύο κόσμος που πρέπει να ισορροπήσουν. Θέλω να υπάρχουν σε ένα περιβάλλον που θα υπάρχει ηρεμία και γαλήνη και για τα δύο μου παιδιά».
 
«Πιστεύω ότι αυτό το καταλαβαίνει κάθε μητέρα που περνάει ένα χωρισμό και κάθε μπαμπάς που το παιδί του μεγαλώνει στο περιβάλλον της μητέρας. Εγώ υπόλογη είμαι απέναντι στα παιδιά μου» συμπλήρωσε η Φωτεινή Ψυχίδου, καταλήγοντας: «Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Πάντα θα μιλάμε, το θέμα είναι να μην τσακωνόμαστε».