Ημερομηνία Δημοσίευσης 02/12/2019  14:13
 
 

Γιάννης Ζουγανέλης Σκληρές δηλώσεις για την Άβα Γαλανοπούλου: «Εγώ την έβαλα στο θέατρο, ίσως δεν έπρεπε»

Γιάννης Ζουγανέλης Σκληρές δηλώσεις για την Άβα Γαλανοπούλου «Εγώ την έβαλα στο θέατρο ίσως δεν έπρεπε»
Γιάννης Ζουγανέλης Σκληρές δηλώσεις για την Άβα Γαλανοπούλου «Εγώ την έβαλα στο θέατρο ίσως δεν έπρεπε»
Ο

ργισμένος είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης με την έκταση που έλαβε η αποχώρηση της Άβας Γαλανοπούλου από την παράσταση «Happy Birthday Ελλάς». 

O διάσημος performer μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για το πολυσυζητημένο επαγγελματικό χωρισμό τους.
 
«Δεν υπάρχουν δύο πλευρές. Υπάρχει μια και μοναδική η δική μου και είναι η απόλυτη αλήθεια» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης συμπληρώνοντας: «Η Άβα δεν είναι ένας εύκολος άνθρωπος. Εγώ επέλεξα και την κάλεσα. Ήμουν από τους πρώτους, την ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Σε ένα βαθμό νομίζω ότι είμαι από τους ανθρώπους που συνέβαλαν για να μπει στο θέατρο. Δεν ξέρω αν έκανα καλά».
 
«Εμείς εγκαταλειφθήκαμε από την Άβα. Μου είπε ότι την Κυριακή φεύγει, επειδή δεν μπορούσε να χρηματοδοτεί την παράσταση. Τη ρώτησα "πώς χρηματοδότησες την παράσταση;" και μου είπε ότι παίρνει μόνη της τα καλσόν της, δεν της δώσαμε παπούτσια και πράγματα που δεν ισχύουν. Ντρέπομαι που τα ακούω. Όταν την ακούω, πραγματικά συγχύζομαι. Την παρακάλεσα να μείνει και αρνήθηκε. Παίζαμε κανονικά ένα μήνα» συμπλήρωσε για το χρονικό του επαγγελματικού τους διαζυγίου.
 
Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε πως στην αρχή πίστεψε όντως ότι υπάρχουν οικονομικές διαφορές μεταξύ του επιχειρηματία και της ηθοποιού: «Στην αρχή πίστεψα πως υπήρξε πρόβλημα με τον κ. Μαροσούλη. Πήγα και τον έπιασα, τον ρώτησα μήπως η Άβα έδωσε κάποια χρήματα. Στην αρχή δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο και αναγκάστηκα και της έστειλα μηνύματα από το viber για να με ακούσει και ευτυχώς έχω τις απαντήσεις της».
 
«Επειδή έχει υποστεί διάφορα πράγματα που την πήγαν πίσω, την αποδυναμώσανε, αυτό το μεγάλο προσωπικό της πρόβλημα την έχει επηρεάσει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμπεριφερθεί (σωστά) και να βλέπει τους άλλους σαν εχθρούς. Είναι αυτοεγωπαθής!» πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας: «Πλέον δεν μιλάω μαζί της. Πόνεσα πάρα πολύ, γι' αυτό και προσπάθησα να τη μεταπείσω. [...] Δεν υπάρχει καμία νομική οδός. Αν κάποιος έπρεπε να ενεργήσει νομικά, μάλλον αυτοί είμαστε εμείς».