Ημερομηνία Δημοσίευσης 17/10/2019  08:43
 
 

Γιώργος ΓεωργίουΗ εξομολόγηση στα «Μεσάνυχτα» για τον θάνατο του γιου του & οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή

Γιώργος ΓεωργίουΗ εξομολόγηση στα «Μεσάνυχτα» για τον θάνατο του γιου του   οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή
Γιώργος ΓεωργίουΗ εξομολόγηση στα «Μεσάνυχτα» για τον θάνατο του γιου του   οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή
Μ

ια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις παραχώρησε ο Γιώργος Γεωργίου στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα!  

Αφοπλιστικά ειλικρινής και με το γνωστό του χαρακτηριστικό ύφος, ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε για τον θάνατο του γιου του που τον συγκλόνισε ενώ ξετύλιξε και το κουβάρι της προσωπικής του ζωής, που άνετα θα μπορούσε να γίνει ταινία.
 
Γνώρισε την πρώτη του γυναίκα, Μαρία, όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών και απέκτησαν μαζί τον γιο τους Τάσο ενώ ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και σεξουαλικός όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο χωρισμός τους ήρθε μερικά χρόνια αργότερα λόγω του εθισμού του δημοσιογράφου στον τζόγο. Και η δεύτερη γυναίκα του όμως, Ευγενία -με την οποία απέκτησαν μια κόρη, τη Σταυρουλα- ήταν αρκετά χρόνια μικρότερή του καθώς εκείνος πλέον βρισκόταν στα 42 και εκείνη στα 19! «Αυτή με φλέρταρε! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ένα κοριτσάκι με τέτοια διαφορά ηλικίας θα κοιτούσε εμένα» δήλωσε ενώ τόνισε πως του στάθηκε πολύ την περίοδο που ο γιος του ήταν άρρωστος. Μετά από 14 χρόνια γάμου οι δυο τους αποφασίζουν να δώσουν τέλος στον γάμο τους, ωστόσο η αιτία του χωρισμού τους ήταν η πρώην σύζυγος του δημοσιογράφου με την οποία τα ξαναβρήκε! 
 
 
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του Τάσος σε ηλικία μόλις 11 ετών  αλλά και στον θάνατό του σε ηλικία 35 ετών έπειτα από έναν Γολγοθά που διήρκεσε 15 χρόνια και που αποτέλεσε ουσιαστικά και την αιτία να ασπρίσουν τα μαλλιά του και να χάσει τα δόντια του. «Την ασθένεια του γιου μου την έχει 1 παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. Λέγεται νευροφυτική ανεπάρκεια και είναι μια ασθένεια των νεύρων [...] Πήγαμε σε γιατρούς στο Λονδίνο και μας εξήγησαν τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η γυναίκα μου πήγε να πέσει από τον 8ο όροφο και την κράτησαν κάτι κάγκελα στο παράθυρο, θα αυτοκτονούσε. Εγώ σηκώθηκα το πρωί και είχαν ασπρίσει τα μαλλιά μου και έτρωγα ψίχα ψωμί και έσπαγαν τα δόντια μου από τη στεναχώρια. Η ασθένεια εξελίχθηκε σιγά σιγά. Η μεγάλη πληγή για μένα ήταν όταν σκεφτόμουν τι μπορεί να αισθάνεται αυτό το παιδί μέσα του, γιατί μέχρι τα 11 του ήταν ένα υγιέστατο παιδί. Δεν ρώτησα ποτέ πώς αισθάνεται, αλλά καταλάβαινα τι ψυχολογικά είχε μέσα του. Και η Μαρία ήταν ηρωίδα και γι' αυτό της δίνω συγχαρητήρια» δήλωσε μεταξύ άλλων.
 
 
 
Η περιπέτεια με την υγεία του έξι μήνες μετά τον χαμό του γιου του, τον οδήγησε ένα βράδυ στο Γενικό Κρατικό Πειραιώς με ανακοπή. Μάλιστα, όπως ανέφερε στα «Μεσάνυχτα» οδήγησε ο ίδιος μέχρι το νοσοκομείο όπου μόλις έφτασε στην είσοδο κατέρρευσε και ξύπνησε έπειτα από μια μέρα, με το πρώτο πρόσωπο που είδε να είναι η κόρη του.
 
Σε ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη γιατί ποτέ δεν έφτιαξε ξανά τα δόντια του, ο Γιώργος Γεωργίου απάντησε πως πλέον αυτό είναι το σήμα κατατεθέν του από το 1992 έως και σήμερα, ενώ ανέφερε πως σήμερα δεν διατηρεί καθόλου σχέσεις με καμία από τις δυο πρώην συζύγους του, παρά μόνο με την κόρη του στην οποία έχει τεράστια αδυναμία, καθώς όπως είπε είναι το μόνο πρόσωπο που έχει.