Ημερομηνία Δημοσίευσης 20/08/2019  13:13
 
 

Γιώργος ΚαπουτζίδηςΠοιος θα τον αντικαταστήσει στο “The Voice”;

Γιώργος ΚαπουτζίδηςΠοιος θα τον αντικαταστήσει στο “The Voice”
Γιώργος ΚαπουτζίδηςΠοιος θα τον αντικαταστήσει στο “The Voice”
Ο

Γιώργος Καπουτζίδης αποχώρησε, κάποιος άλλος έρχεται στο “The Voice”. 

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το μουσικό show του ΣΚΑΪ έπειτα από 3 χρόνια. Ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.
 
Αρχικά η δημοσιογράφος της εκπομπής, Μάρτζυ Λαζάρου, ανέφερε για τον Γιώργο Καπουτζίδη πως: «Πριν φύγουν για διακοπές τα στελέχη του ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε γίνει μια συζήτηση για να του δώσουν το περιθώριο να σκεφτεί αν θα μπορεί να είναι και στο Voice. Επέστρεψε, λοιπόν, ο Γιώργος από τις διακοπές, βρέθηκε με τα στελέχη και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κάνει, παρότι διατηρεί άψογες σχέσεις με το κανάλι».
Και συνέχισε λέγοντας: «Ποιος θα είναι όμως ο αντικαταστάτης;Σύμφωνα με το τηλεοπτικό μου ρεπορτάζ, θα είναι άνθρωπος του σταθμού, δεν θα έρθει κάποιος απ’ έξω να παρουσιάσει το Voice. Θα σας έχω το όνομα προς τα τέλη της εβδομάδας, αλλά οι υποψίες μου πέφτουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Θα κάνει το “Boom” στον ΣΚΑΙ και δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε αυτόν το ρόλο, του The Voice».