Ημερομηνία Δημοσίευσης 02/12/2019  13:33
 
 

Γιώργος Λιάγκας«Δε ξέρω αν θα ξεπεράσουμε ποτέ αυτό που κάναμε»

Γιώργος Λιάγκας«Δε ξέρω αν θα ξεπεράσουμε ποτέ αυτό που κάναμε»
Γιώργος Λιάγκας«Δε ξέρω αν θα ξεπεράσουμε ποτέ αυτό που κάναμε»
Σ

το πολυσυζητημένο και ατυχές περιστατικό του άκομψου σχολιασμού του περιστατικού με τη φοιτήτρια στο ΑΠΘ αναφέρθηκε ξανά ο Γιώργος Λιάγκας. 

Ο διάσημος παρουσιαστής μεταξύ άλλων ανέφερε πως η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θέλοντας να δώσει το απαραίτητο βήμα στις γυναίκες ξεκινά μία νέα ενότητα με ανθρώπινες ιστορίες που δίνουν βάση στις «ηρωίδες» της καθημερινότητας.
 
Με αφορμή αυτό, ωστόσο, έκανε ξανά αυτοκριτική λέγοντας: «Πριν από τρεις εβδομάδες περίπου κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς ήταν άθελά μας, προφανώς δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση, καμία μα καμία πρόθεση. Ήταν μια χοντροκομμένη πλάκα η οποία μας ακολουθήσε από το γραφείο πάνω. Δεν το πήραμε χαμπάρι. Καμία φορά συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών. Ζητήσαμε ειλικρινέστατο συγγνώμη μια και δύο και τρεις φορές. Φάγαμε και το βρίσιμό μας, απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν αρκεί όμως αυτό», ενώ συμπλήρωσε: «Αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα και δεν το έχουμε ξεπεράσει. Και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και ποτέ αυτό που κάναμε. Διότι στενοχωρήσαμε κι ανθρώπους που δε θα έπρεπε. Και πάρα πολλές γυναίκες που μας ακολουθούν τόσα χρόνια. Και είπαμε ως εκπομπή ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και με αφορμή το ατυχές γεγονός αυτό, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε».