Ημερομηνία Δημοσίευσης 22/10/2019  13:03
 
 

GNTM | Ιωάννα ΚυρίτσηΜιλά πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της!

GNTM | Ιωάννα ΚυρίτσηΜιλά πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της
GNTM | Ιωάννα ΚυρίτσηΜιλά πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της
Κ

αλεσμένη της «Φωλιάς των ΚουΚου» της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη η Ιωάννα Κυρίτση, αμέσως μετά την αποχώρησή της από το Next Top Model. 

Με φοβερή αυτογνωσία και εντελώς συνειδητοποιημένη έκρινε δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά και την αποχώρησή της και παραδέχθηκε πως είχε τη χειρότερη φωτογραφία, ενώ ανέφερε πως λίγο πριν το ξέσπασμα της Χαράς και την επισήμανση στην κριτική επιτροπή πως η παραμονή της Σουζάνας στο παιχνίδι είναι άδικη, είχε προσπαθήσει να πείσει τα κορίτσια να μη μιλήσουν στο πλατό για το συγκεκριμένο θέμα.
 
Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο... κεφάλαιο Ελευθερία, εξηγώντας πως πρόκειται για ένα ευαίσθητο κορίτσι το οποίο κάποιες φορές «φαίνεται ότι δεν ξέρει τι κάνει, αλλά ξέρει πολύ καλά». Σε ερώτηση μάλιστα για το αν έχει στρατηγική, η ίδια απάντησε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, εμφανίστηκε ωστόσο σίγουρη πως οι "ff" είναι οι πέντε παίκτριες που λειτουργούν βάσει στρατηγικής.
 
«Θεωρώ ότι είναι πολύ ευαίσθητη και αυθόρμητη, απλά σε κάποια συγκεκριμένα σημεία ξέρει τι κάνει. Δηλαδή, σκέφτεται πως τώρα που πρέπει να δώσω το ντισαβαντάζ θα το δώσω εκεί, γιατί τις θεωρώ καλές παίκτριες ή δεν τις θεωρώ φίλες μου. Δεν θεωρώ ότι είναι κουτοπόνηρη» είπε μιλώντας για την Ελευθερία.
 
Όσο για τις "ff" η Ιωάννα δήλωσε πως με τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους έχουν καταφέρει να ασχολούνται όλοι μαζί τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως και οι πέντε έχουν μπει στο παιχνίδι με στρατηγική.
 
Τέλος, σε ερώτηση για το ποια η ίδια θεωρεί το απόλυτο φαβορί του GNTM, εκείνη κατέδειξε την Άννα Μαρία, σημειώνοντας πως έχει όλο το πακέτο!