Ημερομηνία Δημοσίευσης 27/01/2020  09:43
 
 

Grammy 2020Η Alicia Keys άνοιξε τη βραδιά με αφιέρωμα στον Kobe Bryant: «Η Αμερική έχασε έναν ήρωα»

Grammy 2020Η Alicia Keys άνοιξε τη βραδιά με αφιέρωμα στον Kobe Bryant «Η Αμερική έχασε έναν ήρωα»
Grammy 2020Η Alicia Keys άνοιξε τη βραδιά με αφιέρωμα στον Kobe Bryant «Η Αμερική έχασε έναν ήρωα»
Σ

τη σκιά του θανάτου του Kobe Bryant πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων Grammy, το βράδυ της Κυριακής στο Staples Center του Los Angeles.  

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Alicia Keys άνοιξε την τελετή με ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη μνήμη του αδικοχαμένου θρύλου του μπάσκετ.
 
Αμέσως μετά την εμφάνιση της Lizzo, η οποία αφιέρωσε την ερμηνεία της στη μνήμη του, η 39χρονη σταρ εμφανίστηκε στην εντυπωσιακή σκηνή των Grammy λέγοντας: «Νωρίτερα σήμερα, το Los Angeles, η Αμερική και ολόκληρος ο κόσμος έχασε έναν ήρωα» τονίζοντας πως βρίσκονται μέσα στο στάδιο που διέπρεψε ο Kobe Bryant. 
 
«Αυτή τη στιγμή ο Kobe και η κόρη του, Gianna, βρίσκονται στις καρδιές μας, στη σκέψη μας και στις προσευχές μας» πρόσθεσε ενώ ερμήνευσε στη μνήμη του Kobe Bryant και της κόρης του το "It's So Hard To Say Goodbye" μαζί με τους Boys II Men. 
 
 
 

"We're literally standing here heartbroken in the house that Kobe Bryant built." At the Staples Center, @aliciakeys opens the #GRAMMYs with a touching tribute. pic.twitter.com/wPY8VkReOb
— CBS (@CBS) January 27, 2020