Ημερομηνία Δημοσίευσης 16/09/2019  23:33
 
 

Greece’s Next Top Model | Audition #3Οι παίκτριες που δίχασαν τους κριτές, η Κουβανή που ξεσήκωσε το πλατό & το κεφάλαιο «τατουάζ»

Greece’s Next Top Model | Audition 3Οι παίκτριες που δίχασαν τους κριτές η Κουβανή που ξεσήκωσε το πλατό  το κεφάλαιο «τατουάζ»
Greece’s Next Top Model | Audition 3Οι παίκτριες που δίχασαν τους κριτές η Κουβανή που ξεσήκωσε το πλατό  το κεφάλαιο «τατουάζ»
Ο

ι οντισιόν του #gntmGR πήγαν στην Θεσσαλονίκη. 

Οι κριτές βρέθηκα στην συμπρωτεύουσα, μιας και η αναζήτηση για το επόμενο Greece’s Next Top Model συνεχίζεται. Ωστόσο φαίνεται πως η αναζήτηση δεν είναι καθόλου εύκολη, με τους κριτές να έχουν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους. 
 

 
Η πρώτη διαγωνιζόμενη που πήγε μπροστά στους κριτές και πέρασε ήταν η Κωνσταντίνα Φλώρου, η οποία εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή με την ομορφιά της, αλλά και με την σεμνότητα της.
 

 
Στην συνέχεια είδαμε την Αλεξία Κούβελα, η οποία ασχολείται ήδη με το μόντελινγκ και θεωρείται plus size model. Η Βίκυ Καγιά τη συνεχάρη για το πώς αντιμετώπισε τα παραπανήσια κιλά της, δίνοντάς της έτσι το εισιτήριο για το bootcamp.
 

 
Με την εμφάνιση της Μπεατρίς, η οντισιόν απέκτησε «αέρα» από την Κούβα. Η Κουβανή πέρα από την πασαρέλα που έκανε, εντυπωσίασε τους κριτές και με τις χορευτικές της ικανότητες, σηκώνοντας τους μάλιστα να χορέψουν μαζί της.
 

 
Η Πόπη είναι 29 ετών σχεδιάστρια μαγιό, ενώ εργάζεται ως μοντέλο 10 χρόνια. Η 29χρονη εντυπωσίασε τους κριτές με την ομορφιά της και με το babe face που έχει τους έκανε να την λατρέψουν.
 

 
Προτελευταία παίκτρια ήταν η Λένια, η οποία είναι 27 χρονών. Ασχολείται με τις φωτογραφήσεις στο Instagram, με τους κριτές να κοιτάνε τον λογαριασμό της. Ωστόσο ο Άγγελος Μπράτης δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτό, δίνοντας της το μοναδικό όχι.