Ημερομηνία Δημοσίευσης 08/11/2019  11:43
 
 

H πραγματική ζωή της Jennifer Aniston περιλαμβάνει μια τοξική μητέρα και έναν πατέρα που την εγκατέλειψε

H πραγματική ζωή της Jennifer Aniston περιλαμβάνει μια τοξική μητέρα και έναν πατέρα που την εγκατέλειψε
H πραγματική ζωή της Jennifer Aniston περιλαμβάνει μια τοξική μητέρα και έναν πατέρα που την εγκατέλειψε
Η

δύσκολη παιδική της ηλικία δε στάθηκε εμπόδιο στο να ξεπεράσει τα τραύματά της και να γίνει η star που είναι σήμερα.

Η Jennifer Aniston είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές ηθοποιούς του Hollywood και αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορά όταν άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και απέκτησε 1 εκατομμύριο ακολούθους μέσα σε 16 ώρες. Μαζί της έχει ταυτιστεί πολύ το κοινό, τόσο μέσα από τους ρόλους της αλλά και μέσα από το ίσως πιο πολύκροτο διαζύγιο της τελευταίας εικοσαετίας, όταν δηλαδή ο Brad Pitt την χώρισε για τα μάτια της Angelina Jolie. H Aniston αντιμετώπισε με τόση αξιοπρέπεια αυτό το χωρισμό που ο κόσμος το εκτίμησε ανάλογα. Λόγω της δουλειάς της λοιπόν και της γενικότερης στάσης ζωής της είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά διεθνώς.
Κι όμως αυτή η χαμογελαστή γυναίκα είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια τα οποία της άφησαν ψυχικά τραύματα για τα οποία έκανε πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας ώστε να τα ξεπεράσει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Talko, σε ηλικία εννέα ετών επέστρεψε σπίτι της από ένα πάρτυ γενεθλίων και πληροφορήθηκε από τη μητέρα της ότι ο πατέρας της τις είχε εγκαταλείψει. Η σχέση της με την εναπομείνασα μητέρα της δεν ήταν καλή: ήθελε η κόρη της να γίνει μοντέλο, όπως ήταν και η ίδια, όμως καθώς το κορίτσι μεγάλωνε έβρισκε πάνω της μόνο ελλατώματα και θεωρούσε το πρόσωπό της άσχημο. Το περιοδικό People είχε άλλη γνώμη: το 2016 την ανακήρυξε ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο.
Εκτός όμως από το bullying που της έκανε για την εμφάνισή της, η μητέρα της την μάλωνε συνεχώς για το παραμικρό. Στο σχολείο αντιμετώπιζε επίσης μαθισιακές δυσκολίες και είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Τελικά ήταν απλώς δυσλεκτική. Παρόλα αυτά, η Aniston πάλεψε και δούλεψε γερά με τον εαυτό της και κατάφερε να είναι αυτή που είναι σήμερα.