Ημερομηνία Δημοσίευσης 22/01/2020  13:13
 
 

Ίλντα Κρόνι«Σε μια δοκιμασία η Κάτια είχε σχολιάσει "θα τους γ....ω τώρα όλους”. Ήταν ακραίο και αντέδρασα»

Ίλντα Κρόνι«Σε μια δοκιμασία η Κάτια είχε σχολιάσει θα τους γω τώρα όλους” Ήταν ακραίο και αντέδρασα»
Ίλντα Κρόνι«Σε μια δοκιμασία η Κάτια είχε σχολιάσει θα τους γω τώρα όλους” Ήταν ακραίο και αντέδρασα»
Η

Ίλντα Κρόνι αποκάλυψε κάποια άγνωστα περιστατικά από το #gntmGR. 

Η πρώην παίκτρια του Greece's Next Top Model παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου και αναφέρθηκε στις παλαιότερες δηλώσεις της σχετικά με την συμπάθεια του Δημήτρη Σκουλού στην Κάτια Ταραμπάνκο.
 
Δεν υπήρξε καμία αφορμή για να ξεφύγεις από την ηρεμία σου;
«Αντέδρασα έντονα μόνο μία φορά, όταν άκουσα την Κάτια να σχολιάζει για μια δοκιμασία “θα τους γ....ω τώρα όλους” και τότε είχα ενοχληθεί γιατί δεν θεωρούσα ότι υπήρχε λόγος να μιλάς με αυτόν τον τρόπο για τις κοπέλες με τις οποίες συνεργάζεσαι. Μου φάνηκε πάρα πολύ ακραίο, ήταν η μόνη φορά που νευρίασα, γιατί είναι μεν αποδεκτό να μη συμπαθείς κάποιον, αλλά δεν μπορείς να εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο».
 
Έχει γίνει μεγάλη μεγάλη συζήτηση για τη δήλωση σου ότι ο Δημήτρης Σκουλός υπερασπιζόταν από την αρχή τη συμπάθεια του προς εκείνη, γιατί άλλωστε εκείνος της είχε προτείνει να λάβει μέρος στο παιχνίδι.«Δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι αντέδρασαν, είναι κάτι πολύ φυσιολογικό αυτό που είπα. Πιστεύω ότι όταν κάποιος σου αρέσει από την αρχή και σε έχει προτείνει, φυσιολογικά σε νοιάζεται ως μοντέλο. Και τον έβλεπα ότι πραγματικά στεναχωριόταν όταν η Κάτια σε κάποιες δοκιμασίες δεν πήγαινε καλά, αλλά επειδή ήταν επαγγελματίας ο κύριος Σκουλός της έκανε κανονικά κριτική αν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε, απλά πάντα έλεγε κάτι για να την υποστηρίξει»
 
Πιστεύεις ότι η Άννα Μαρία θα κάνει μεγάλη καριέρα ως μοντέλο;«Από τις οντισιόν ακόμη είχα πει βλέποντας την Άννα Μαρία ανάμεσα σε χιλιάδες κοπέλες, ότι θα πάει πολύ μακριά»
 
Πιστεύεις το ίδιο και για την Κάτια;«Η Κάτια έχει εμπειρία, είναι επαγγελματίας και το έχει αποδείξει. Μου αρέσει το στυλ της, αλλά δεν μου κάνει αυτό το κλικ. Βλέποντας την πάντα κάτι μου λείπει»